Sivas'ta 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Sivas'ta 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi

Sivas\'ta \'Bu Toprağın Sesi\' adlı konser düzenlendi

Sivas'ta, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde, Serhan Çekem Köse ve Yüksel Yaşar Dilibal konuk ses sanatçısı olarak yer aldı. Koro şefi Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki ses sanatçıları, Sivas ve Anadolu'nun farklı bölgelerinden türküler seslendirdi. Konser, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Devlet Türk Halk Müziği Koro Müdürü Davut Kaya ve vatandaşlar tarafından izlendi.

16.09.2023 11:45  Güncelleme: 11:46

Sivas'ta, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından "Bu Toprağın Sesi" adlı konser verildi.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Serhan Çekem Köse ve Yüksel Yaşar Dilibal konuk ses sanatçısı olarak katıldı.

Koro şefi Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki ses sanatçıları, solo ve koro olarak Sivas başta olmak üzere Anadolu'nun farklı bölgelerinden türküler seslendirdi.

Konseri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, Devlet Türk Halk Müziği Koro Müdürü Davut Kaya ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sivas'ta 'Bu Toprağın Sesi' adlı konser düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement