Tron: Efsanesi" Coca-Cola Zero ve Vodafone ile Sinemalarda - Son Dakika
Kültür Sanat

Tron: Efsanesi" Coca-Cola Zero ve Vodafone ile Sinemalarda

Tron: Efsanesi" Coca-Cola Zero ve Vodafone ile Sinemalarda

"TRON Efsanesi" Filmi İçin Türkiye'de Yapılan Büyük Bir Sponsorluk Anlaşmasını Duyurdular.

24.01.2011 15:31  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

the walt disney company, coca-cola zero ve vodafone bugün merakla beklenen "tron efsanesi" filmi için türkiye'de yapılan büyük bir sponsorluk anlaşmasını duyurdular.

Coca-Cola zero, ABD'deki başarılı işbirliğinin ardından dünyadaki ikinci ülke olarak Türkiye'de "TRON Efsanesi"'ne bağlı bir iletişim kampanyası başlatıyor. Kampanya, TRON konseptli reklam filmi ve sinirli sayida uretilecek Coca-Cola zero ambalajlarının yanı sıra, internet üzerinde düzenlenecek kampanyaya katılanlara bilet kazanma şansı ve özel TRON sinema menülerini içeriyor.

Vodafone Türkiye, TRON için özel hazırladığı bir kampanya ile "TRON Efsanesi'ni Vodafone'un sahip olduğu ve satın aldığı mecralar üzerinden geniş kitlelere ulaştırıyor. Vodafone bu kapsamda SMS kampanyasıyla Tron Efsanesi'ne 3D sinema bileti, TRON Efsanesi'nin mobil içeriğini ve Daft Punk'ın film için hazırladığı şarkıları dağıtacak. Bunun yanısıra, 20 şanslı Cep Özgür tarifesi abonesi genç 20 son model birer akıllı cep telefonu kazanma fırsatını elde edecekler.

Coca-Cola zero/ Vodafone/ TRON Efsanesi ortaklığı günümüz yaşamına stil ve yenilikçilik getiren güçlü marka değerlerine dayanıyor.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, "Yarattığımız güçlü markaları kullanarak, Disney platformları genelinde İş ortaklarımıza benzersiz reklam ve promosyon çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz," dedi.

"'TRON Efsanesi' gibi merakla beklenen, fütüristik ve stil sahibi bir film özellikle yenilikçi ve etkileyici bir kampanya gerektiriyor ve bizler de bunu sunmak için Coca-Cola zero ve Vodafone ile beraber çalışıyor olmaktan heyecan duyuyoruz."

"Artık her şey mümkün" sloganıyla bugune kadar farklı kampanyalar düzenleyen Coca-Cola zero'nun "TRON Efsanesi" sponsorluğu ile ilgili görüşlerini bildiren Coca-Cola Türkiye Pazarlama Direktörü Beyza Ergen "Özellikle gençler tarafından tüm dünyada merakla beklenen TRON Efsanesi, Coca-Cola zero'nun önemli ortaklıkları arasında yer alıyor.

Disney'in filmin tanıtımı için ortaya koyduğu yenilikçi vizyon, Coca-Cola zero'nun çıkışından bu yana yürütülen pazarlama iletişimi stratejisiyle birebir örtüşüyor. Bu nedenle vizyon süresince TRON konseptli ambalajlarımızın yanı sıra geniş kapsamlı televizyon ve dijital kampanyamızla TRON heyecanına eşlik edeceğiz" dedi.

Disney Türkiye'nin Reklam Satış ve Promosyon ekipleri Disney'in TV kanalları, çevrimiçi sayfaları, uzun metrajlı filmleri, ev eğlenceleri, tüketici ürünleri ve müziği de kapsayan geniş portföyünü kullanarak iş ortaklarına medya ve promosyon çözümleri sunmaktadır.

""TRON Efsanesi" beyazperdede daha önce hiç görülmemiş bir dijital dünyada geçen, aksiyon dolu bir 3D serüven filmi. 27 yaşında asi bir delikanlı olan Sam Flynn (Garrett Hedlund), bir zamanlar dünyanın bir numaralı video oyunları geliştiricisi olarak tanınan babası Kevin Flynn'in (Oscar® ve Golden Globe® ödüllü Jeff Bridges) gizemli bir şekilde ortadan kayboluşunu unutamamaktadır.

Sam, Flynn's Arcade isimli terk edilmiş oyun salonundan gelen ve ancak babasının göndermiş olabileceği olağandışı bir sinyali araştırırken Kevin'in 20 yıldır kısılıp kaldığı bir dünyaya çekildiğini görür. Baba-oğul korkusuz savaşçı Quorra'nın (Olivia Wilde) yardımıyla –Kevin'in kendisinin yarattığı- görsel olarak çarpıcı bir dijital evrende bir ölüm-kalım yolculuğuna çıkarlar.

Daha önce hiç olmadığı kadar gelişmiş bu evrende hayali araçlar, silahlar, manzaralar ve kaçışlarını önlemek için hiçbir şeyden çekinmeyen acımasız bir kötü adam bulunmaktadır.

Disney Digital 3D™ olarak sunulan ve müzikleri Grammy® Ödüllü elektronik müzik ikilisi Daft Punk tarafından hazırlanan "TRON Efsanesi" Türkiye'de 28 Ocak 2011'de Disney Digital 3D ve IMAX 3D olarak gösterime girecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Tron: Efsanesi' Coca-Cola Zero ve Vodafone ile Sinemalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement