Turgutlu Belediyesi, Kültür Merkezi'ne Ekrem Gürel'in İsmini Veriyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Turgutlu Belediyesi, Kültür Merkezi'ne Ekrem Gürel'in İsmini Veriyor

Turgutlu Belediyesi, Kültür Merkezi\'ne Ekrem Gürel\'in İsmini Veriyor

Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesi'nde yapılacak olan Kültür Merkezi projesine hayırsever iş insanı Ekrem Gürel'in ismini vermek için protokol imzaladı. Ekrem Gürel tarafından bağışlanan alanda inşa edilecek olan projede Gürel'in ismi yaşatılacak. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ekrem Gürel'e teşekkür ederek, Turgutlu'ya katkılarından dolayı minnettar olduklarını belirtti.

08.08.2023 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek 'Kültür Merkezi' projesine hayırsever iş insanı Ekrem Gürel'in isminin verilmesi için protokol imzalandı.

Turgutlu Belediyesi'nin Ergenekon Mahallesi'ne kazandıracağı Kültür Merkezi projesine hayırsever iş insanı Ekrem Gürel'in ismi verildi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın makamında imzalanan protokole göre, Ekrem Gürel tarafından Turgutlu Belediyesi'ne bağışlanan alan üzerine inşa edilecek projede Gürel'in ismi yaşatılacak.

İmza törenine Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan da katıldı.

Turgutlu'ya pek çok alanda katkı sunan Ekrem Gürel'e teşekkür eden Başkan Çetin Akın, "Hayırsever iş insanımız Ekrem Gürel tarafından belediyemize bağışlanan alanda yapılacak olan Kültür Merkezi'ne Ekrem Gürel'in isminin verilmesi için hayırseverimiz ile birlikte protokolümüzü imzaladık. Turgutlu'muza eğitim, sağlık gibi alanlarda katkı sunan hayırseverimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Turgutlu Belediyesi, Kültür Merkezi'ne Ekrem Gürel'in İsmini Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement