Ünlü Aktörü Denizli'de Kırmızı Halıyla Karşıladılar - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü Aktörü Denizli'de Kırmızı Halıyla Karşıladılar

Ünlü Aktörü Denizli\'de Kırmızı Halıyla Karşıladılar

Ünlü aktör Nicholas Cage, Hayalet Sürücü-2 filminin final sahnelerinin çekimi için Denizli'ye geldi.

25.01.2011 16:30

Ünlü aktör Nicholas Cage, Hayalet Sürücü-2 filminin final sahnelerinin çekimi için Denizli'ye geldi. İstanbul'dan özel uçakla gelen Nicholas Cage'yi Çardak Havaaalanı'nda İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz karşıladı.

Ünlü aktör, ailesiyle kalacağı Karahayıt beldesindeki Colossae Otel'de kendisini bekleyen gazetecileri ise atlatmayı başardı. Kapadokya'da çekimleri sona eren Hayalet Sürücü-2 filminin final sahneleri Pamukkale'de çekilecek. Filmin 7.5 dakikalık bölümü için 10 gün boyunca çekim yapılacak.

Filmin başrol oyuncusu Nicholas Cage, bugün özel uçakla İstanbul'dan Denizli'ye geldi. Cage'yi Çardak Havaalanı'nda Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz karşıladı. Nicholas Cage'e çiçek veren Korkmaz, 'Denizli'ye hoş geldiniz. Sizlerin gelmesi, Denizli'nin tanıtımına çok büyük katkı verecek" dedi. Ünlü aktör de, 'Türkiye'de bulunmaktan son derece mutluyum. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum' dedi. Cage, havaalanında kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı.

Nicholas Cage ile ailesinin kalacağı Colossae Otel'deki kral dairesinin önüne ise otel yönetimi tarafından kırmızı halı döşendi. Çok sayıda basın mensubu Cage'nin girişini görüntülemek için erken saatlerde otel önüne adeta kamp kurdu.

Otelin sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu ile Genel Müdürü Şeref Karakan, Nicholas Cage'yi çiçekle karşılamak için kral dairesinin önünde beklemeye başladı. Cage ve ailesi, saat 13.30 sıralarında otele giriş yaptı. Planlamaya göre, Nicholas Cage'yi taşıyan otomobil kral dairesinin önünde duracaktı. Ancak, ünlü aktör kalabalık medya mensubunu görünce, otelin ana giriş kapısını tercih etti. Basın mensupları da otele girişten görüntü alamadı.

Hayalet Sürücü-2 filminin çekimleri yarın akşam saatlerinde Pamukkale Örenyeri'nde başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü Aktörü Denizli'de Kırmızı Halıyla Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement