Yüksel Aksu'nun İpliği Pazara Çıkarıyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Yüksel Aksu'nun İpliği Pazara Çıkarıyor!

Yüksel Aksu\'nun İpliği Pazara Çıkarıyor!

"Entelköy Efeköy'e Karşı"nın "Depik"i Yüksel Aksu'nun ipliğini pazara çıkarıyor!

22.11.2011 14:54  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksel Aksu'nun 2. sinema filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı" vizyon hazırlıklarını sürdürürken; doğruların yandaşı, dürüstlerin sırdaşı, ikircikli işlerin düşmanı, kimseden korkmayan, sözünü sakınmayan, mürekkebini kurutmayan kahkaha dolu fanzin Depik de yayın hayatına başladı! 3. sayısını çıkaran Depik; "keçiden yapma, entelden bozma" yönetmen Yüksel Aksu hakkındaki bomba gibi iddiaları gündeme taşıyor!

"Herkes kendi işini yapmalı, başkasının işine bulaşmamalı" diyen Depik ekibi; "keçiden yapma, entelden bozma" yönetmen Yüksel Aksu'nun ipliğini pazara çıkarmak için harekete geçti! Çarpıcı iddialarla yola çıkan Depik; iddialarını belgelerle fotoğraflarla destekliyor. Depik'e göre; esas mesleği dondurmacılık olan Yüksel Aksu, elinin kaymağıyla sinema işine bulaşıp, ikinci filmi "Entelköy Efeköy'e Karşı"nın çekimlerini bitirdi. Depik'e göre; Aksu'nun çekim sürecinde, kafeterya açma bahanesiyle para toplayıp termik santral açtığı, reklam yapmak amacıyla "Sete uzaylılar indi!" dediği de iddialar arasında.

Toplam 4 sayı sunacak olan Depik'in ekibi; Yüksel Aksu'nun tüm saldırılarına rağmen tüm yalan dolanları "depe depe" yere serene kadar mücadelesine devam edeceğini vurguluyor.

"Entelköy Efeköy'e Karşı"; "gülmekten eşek depmişe döndüren" kahkaha dolu hikayesi 2 Aralık'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm Türkiye'ye ait Anadolu komedisi "Entelköy Efeköy'e Karşı"; tuhaf, farklı, samimi, doğal hikayesiyle tüm Türkiye'yi kucaklamaya hazırlanıyor. Senaristliğini ve yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği "Entelköy Efeköy'e Karşı", şehir yaşamından bıkarak yeni bir yaşam kurmak için bir Ege köyüne yerleşen ekolojik aktivistlerin, köyde kurulacak termik santrali engelleme çabaları sırasında köylülerle aralarında geçen komik olayları anlatıyor.

GalataFilm yapımı olan filmin kadrosunda, Şahin Irmak (Muhtar Ali), Ayşe Bosse (Katrin), Emin Gürsoy (Aşırı Mustafa), Recep Yener (İmam Adem), Ayla Arslancan (Kocana), Ümit Olcay (Enes), Hamit Demir (Alper), Engin Akın (Gülnihal), Coco Erdinç (Kahveci), Sarı Sadettin (Aza) ve Ali Sinan Demirkale yer alıyor. Filmin sürpriz ismi ise Bulutsuzluk Özlemi grubunun solisti Nejat Yavaşoğulları. Aksu'nun ilk filmi "Dondurmam Gaymak"ta olduğu gibi, köy halkı da filmde birçok farklı rolde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Çekimleri sırasında birçok sürpriz konuğu da ağırlayan filmde; Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth, Devlet Eski Bakanı Yüksel Yalova ve Bulutsuzluk Özlemi gibi isimler konuk oyuncu olarak rol aldı.

Yerel ama evrensel film "Entelköy Efeköy'e Karşı"; 2 Aralık 2011, Cuma günü sinemalarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Yüksel Aksu'nun İpliği Pazara Çıkarıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement