Adım Farah'tan İlk Tanıtım Geldi - Son Dakika
Magazin

Adım Farah'tan İlk Tanıtım Geldi

Adım Farah\'tan İlk Tanıtım Geldi

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek Adım Farah dizisinden ilk tanıtım geldi. İşte haberin detayları...

02.02.2023 21:18  Güncelleme: 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adım Farah dizisinin merak ve heyecanla beklenen teaser'ı izleyici ile buluştu. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek dizi çok yakında FOX ekranlarında olacak.

Adım Farah, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dıs¸ı olarak ogˆluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete s¸ahit olması ve aynı gece tanıs¸tıgˆı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesis¸en hayatlarını konu alacak.

Dizi; Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yanı sıra; Fırat Tanıs¸, Senan Kara, Lale Bas¸ar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile

buluşturacak.

Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği Adım Farah'ın yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur'un birlikte kaleme aldıkları Adım Farah, yakında FOX'ta.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Adım Farah'tan İlk Tanıtım Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement