Ahmet Kaya'nın Yılmaz Güney'in çocuklarıyla fotoğrafı büyük ilgi gördü - Son Dakika
Magazin

Ahmet Kaya'nın Yılmaz Güney'in çocuklarıyla fotoğrafı büyük ilgi gördü

Ahmet Kaya\'nın Yılmaz Güney\'in çocuklarıyla fotoğrafı büyük ilgi gördü

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın, yıllar önce hayatını kaybeden Yılmaz Güney'in çocukları Elif Güney ve Yılmaz Güney ile çekilmiş fotoğrafı, sanatçının hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Ahmet Kaya, 2000 yılında Paris'te kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

12.03.2024 06:26  Güncelleme: 06:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Kaya kendisi gibi yıllar önce hayatını kaybeden Yılmaz Güney'in çocukları Elif Güney ve Yılmaz Güney ile fotoğrafı büyük ilgi gördü.

Durak Medya'da yer alan habere göre ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın sinemacı Yılmaz Güney'in çocukları ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Bu sıralar tartışmaların odağındaki Ahmet'in Türküsü filmiyle yine gündeme gelen Ahmet Kaya'nın yıllar önce kendisi gibi Paris'te hayatını kaybeden Güney'in çocukları Elif Güney ve Yılmaz Güney ile fotoğrafı sanatçının hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Albüm kaydında ölmüştü

Kaya, 16 Kasım 2000'de, Hoşçakalın Gözüm isimli albümünün kayıtlarını yaparken, Paris'in Porte de Versailles semtindeki evinde bir gece kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

17 Kasım 2000'de 30.000'in üzerinde kişinin katıldığı törenle Paris'in Père Lachaise Mezarlığı 71. bölüme defnedilmişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Ahmet Kaya'nın Yılmaz Güney'in çocuklarıyla fotoğrafı büyük ilgi gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement