Rasim Öztekin'in ailesi bakın ne istedi? - Son Dakika
Magazin

Rasim Öztekin'in ailesi bakın ne istedi?

Rasim Öztekin\'in ailesi bakın ne istedi?

Oyuncu Rasim Öztekin bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Usta oyuncunun cenazesi, aile yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne götürüldü. Rasim Öztekin'in ailesinin son isteği dikkat çekti. İşte o istek...

10.03.2021 08:26  Güncelleme: 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin yaptığı ortak açıklamada, "Onu son yolculuğuna binlerce seveninin alkışları ve çiçekleri eşliğinde uğurlamak isterdik.

'ACIMIZ BÜYÜK'

Ancak içinde bulunduğumuz pandemi koşulları ve Rasim Öztekin'in bu konuda gösterdiği özel hassasiyet nedeniyle sınırlı sayıda katılımın olacağı bir cenaze töreni düzenlenecektir. Göstereceğiniz anlayış nedeniyle sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm sevenlerinden evlerinden dualarıyla onu son yolculuğuna uğurlamalarını, ailesi olarak rica ediyoruz. Acımız büyük. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

'BAĞIŞ' RİCASI

Öztekin Ailesi, cenazeye çelenk gönderilmemesini, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne Rasim Öztekin Tiyatro Fonu açıklamasıyla bağışta bulunabileceğini belirtti.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Rasim Öztekin'in ailesi bakın ne istedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement