Ajda Pekkan, Bülent Çavuşoğlu'yla Bodrum'da Kaçamak Yaptı - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan, Bülent Çavuşoğlu'yla Bodrum'da Kaçamak Yaptı

Ajda Pekkan, Bülent Çavuşoğlu\'yla Bodrum\'da Kaçamak Yaptı

Ajda Pekkan'ın Tuğçe Eyilik'le boşanma davası süren Bülent Çavuşoğlu'yla son olarak Bodrum Savoy Otel'de gizlice buluştuğu öne sürüldü.

12.07.2014 14:37  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajda Pekkan’ın geçen yıllarda mahkemeye taşınan kendisinden 23 yaş küçük olan eski KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu’yla ilişkisinin devam ettiği konuşuluyor. İddiaya göre çift, haftaiçi Bodrum Savoy Otel’de görüldü.

GİZLİCE BULUŞUYORLAR

Ancak Bülent Çavuşoğlu’nun çocuğunun annesi Tuğçe Eyilik’in açtığı çekişmeli boşanma davası sürdüğü için çift, gizlice buluşuyor ve kesin bir dille reddettikleri ilişkilerinin fotoğraflarla belgelenmesini engellemek için büyük çaba sarfediyor. Eyilik, eşiyle beraberlik yaşadığı iddiasıyla Pekkan aleyhine ‘aldatılma olayının ortaya çıkmasından itibaren toplum içine çıkamaz hale geldiği, ve ruh sağlığının bozulduğu’ gerekçesiyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Çavuşoğlu ile KVK firmasının reklamları sayesinde tanışan Pekkan’ın 2011’in temmuz ayında Samsun konserinin ardından sarmaş dolaş pozları ortaya çıkmıştı. Olayın ardından Çavuşoğlu’nun işinden olduğu basına yansımıştı.

## 81652##
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan, Bülent Çavuşoğlu'yla Bodrum'da Kaçamak Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement