Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

Alişan\'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

Buse Varol, Alişan ile olan evliliğinin ardından dikkatleri üzerine çekmişti. 2. Sayfa programına konuk olarak hem hamileliğine hem de evliliğine dair açıklamalarda bulunan Buse Varol merak konusu oldu. Peki, Buse Varol kimdir, kaç yaşındadır?

16.08.2018 09:33  Güncelleme: 09:37

ile evlendikten sonra magazin dünyasında gündemden düşmeyen Buse Varol 2.sayfa programındaki açıklamalarla yine adından söz ettirdi. İnternette de merak konusu olan Buse Varol kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar..

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol 25 Mart 1990 tarihinde doğdu. Buse Varol aslen Manisalıdır. Eğitim Fakültesi öğretmenlik mezunudur.

 <a class='keyword-sd' href='/alisan/' title='Alişan'>Alişan</a>'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

2 yıl özel bir eğitim kurumunda stajyerlik yapan Buse Varol 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasının ardından kariyerinde keskin bir değişim yaptı.

ALİŞAN İLE AYNI DİZİDE OYNADILAR

Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide şimdiki eşi Alişan oynadı. Dizinin kadrosunda Alişan'ın yakın dostu de vardı. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinde taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

Buse Varol'un ilk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı.

Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ""in kadrosuna sonradan dahil oldu. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı kendisinden 24 yaş büyük olan Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde evlendi. Buse Varol geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamıştı.

Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir?

Son Dakika Magazin Alişan'ın Kendinden 24 Yaş Küçük Eşi Buse Varol Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement