Alpaslan Özmol, 'öldü' haberleriyle ilgili yasal işlem başlatacak - Son Dakika
Magazin

Alpaslan Özmol, 'öldü' haberleriyle ilgili yasal işlem başlatacak

Alpaslan Özmol, \'öldü\' haberleriyle ilgili yasal işlem başlatacak

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan oyuncu Alpaslan Özmol, hakkında çıkan 'öldü' haberleriyle ilgili avukatıyla birlikte harekete geçtiğini duyurdu. Özmol, asılsız haber ve paylaşımlara karşı yasal işlemler başlatacağını belirtti. Ölmüş olduğunu düşünenlerin olduğunu ifade eden Özmol, yeni çıkan haberlerle ilgili çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

17.07.2023 21:38

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolünü paylaştığı 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan oyuncu Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'öldü' haberleriyle ilgili harekete geçti.

Instagram hesabından avukatıyla olan fotoğrafını paylaşan Özmol, "Hakkımda yapılacak her türlü asılsız haber ve paylaşıma ilişkin yasal işlemler başlatılacaktır" dedi.

Bir açıklamasında 'öldü' haberlerinin kendisinin yaptırdığını sananların olduğunu ancak yaptırmadığını ifade eden Özmol, "Yeni 'öldü' haberleriyle gündeme geldik. Ben anlamadım, bir çözüm bulmamız lazım. Yaşıyor muyuz, ölüyor muyuz bir karar verin" demişti.

Geçtiğimiz günlerde de Özmol hakkında yine öldüğüne dair yalan haberler yapılmış, söylenti Twitter'da yayılmıştı.

Alpaslan Özmol, 'öldü' haberleriyle ilgili yasal işlem başlatacak

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Alpaslan Özmol, 'öldü' haberleriyle ilgili yasal işlem başlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement