Angelina Jolie, Demet'i 250'ye Katladı - Son Dakika
Magazin

Angelina Jolie, Demet'i 250'ye Katladı

Türk oyuncuların film başına aldıkları ücretler, yabancı yıldızlarınkiyle karşılaştırılmayacak kadar geride...

07.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk oyuncuların film başına aldıkları ücretler, yabancı yıldızlarınkiyle karşılaştırılmayacak kadar geride...

Son filmlerinde bir cadıyı oynayan Angelina Jolie ve süper güçlere sahip bir kişiyi canlandıran Demet Evgar için de aynı şey söz konusu...

Tehlikeli ve zorlu sahnelerde dublör kullanmayan yıldızlardan Jolie, rolü karşılığında 5 milyon dolar kazanıyor. Oysa Evgar, Jolie'nin ücretinin 250'de biri kadar yani 20 bin dolara bu tehlikeli performansı sergiliyor.

VİNÇLER EŞLİĞİNDE ÇEKİM

Son filmi 'Sen Aydınlatırsın Geceyi'nin çekimlerini sürdüren Demet Evgar, filmde 'Yasemin' isimli süper güçleri olan bir köylü kızını canlandırıyor. Bir vinç yardımıyla çekilen uçma sahnelerinde profesyonelliğiyle dikkat çeken Evgar, güç sahnede dublör kullanmayı tercih etmedi.

Aynı şekilde son filmi 'Maleficent'ta bir cadıyı canlandıran Jolie de vinç ve bungee jumping aleti yardımıyla gerçekleştirilen çekimlerde kendisi rol almak istedi.

HOLLYWOOD'UN EN ÇOK KAZANAN AKTÖRÜ

Hollywood'un en iyi kazanan aktörünün, Amerikalı oyuncu Tom Cruise olduğu belirtildi.

Forbes dergisinin değerlendirmesine göre, Cruise, bir yılda (Mayıs 2011-Mayıs 2012 arası) yaklaşık 75 milyon dolar kazandı.

Eşi Katie Holmes'ın geçen hafta açtığı boşanma davasıyla gündeme gelen Cruise'un Hollywood'un en çok kazanan aktörü olduğu, oyuncunun 50. doğum gününde açıklandı.

Tom Cruise'u, büyük ara farkla 37'şer milyon dolar kazançla Leonardo DiCaprio ve Adam Sandler izledi.

Türkiye'de ise televiyon yüzlerinin kazandığı para Hollywood'un yakınından bile geçmiyor. En çok kazanan ünlüler arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Mehmet Ali Erbil ve Şahan Gökbakar var.

Gökbakar, 'Recep İvedik 3' filminden 7 milyon TL kazandı. Ünlü oyuncu, rol aldığı reklam filmi ie birlikte toplam 8.5 milyon TL gelir elde etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Angelina Jolie, Demet'i 250'ye Katladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement