Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması Bihter filmi 16 Kasım'da yayınlanacak - Son Dakika
Magazin

Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması Bihter filmi 16 Kasım'da yayınlanacak

Aşk-ı Memnu\'nun yeni uyarlaması Bihter filmi 16 Kasım\'da yayınlanacak

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in rol aldığı Bihter filmi, Aşk-ı Memnu romanından uyarlanacak ve 16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak. Film, 1920'li yıllarda geçecek ve güç ve cesaret üzerine kurgulanmış bir hikaye anlatacak. Filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper üstlenirken, senaryo Merve Göntem tarafından kaleme alındı.

25.10.2023 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde sizlerle Behlül ile Bihter'in "tekrar bir araya geldiği" Netflix filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı'nın vizyon tarihini paylaşmıştık. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in tekrar rol arkadaşı olduğu filmin duyurusunun ardından, ikilinin efsane işi Aşk-ı Memnu'nun yeni bir uyarlamasının da vizyon tarihi belli oldu.

Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan Bihter filmi, 16 Kasım'da yayınlanacak

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın olduğu Bihter filmi, Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanacak takdir edersiniz ki. Ancak roman kadar ölümsüz olan dizi uyarlamasının aksine bu film modern zamanda geçmeyecek.

16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak olan film, 1920'li yıllarda geçecek. Güç ve cesaret üzerine kurgulanan bir hikaye izleyeceğiz. Filmin fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yeni Netflix filminin fragmanı yayınlandı

Filmde Behlül rolünü ise yakışıklı oyuncu Boran Kuzum üstleniyor. Geri kalan kadro ise şöyle: Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran.

Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması Bihter filmi 16 Kasım'da yayınlanacak

Filmin yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper (Bergen) oturuyor. Senaryoyu ise Merve Göntem kaleme aldı. Bergen'in sinematografik ve gişe başarısı göz önüne alındığında Bihter filmi için de beklentiyi yükseltebiliriz gibi duruyor.

Siz Aşkı-Memnu'nun bu yeni uyarlamasının fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Magazin Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması Bihter filmi 16 Kasım'da yayınlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement