Aslıhan Güner, hayatından toksik insanları çıkardığını ve daha mutlu olduğunu söyledi - Son Dakika
Magazin

Aslıhan Güner, hayatından toksik insanları çıkardığını ve daha mutlu olduğunu söyledi

Aslıhan Güner, hayatından toksik insanları çıkardığını ve daha mutlu olduğunu söyledi

Başarılı oyuncu Aslıhan Güner, Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına verdiği röportajda, hayatından toksik insanları çıkardığını ve bu sayede daha mutlu olduğunu belirtti. Güner, dürüst ve açık biri olduğunu ve herkesin aynı olmadığını söyleyerek, insanların etik ve ahlaki değerlerinin farklı olabileceğine saygı duyduğunu ifade etti. Ayrıca, daha temiz ve güzel insanları hayatına dahil etmek için dua ettiğini ve toksik, kötü veya zararlı insanları çıkardığında yerlerine daha güzel insanların geldiğini dile getirdi.

22.10.2023 22:06  Güncelleme: 22:07

Aslıhan Güner "Zübeyde Analar ve Oğullar" filmimdeki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor. Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına konuşan başarılı oyuncu "Fazla açık ve net biriyim ve dürüst biriyim.

Bununla da gurur duyuyorum ama herkes böyle de olmayabilir… Bununla ilgili de kimseyi yargılamıyorum ya da benim etik veya ahlaki değerlerin bir başkasına da uymayabilir.

Buna da saygı duyuyorum ama artık bazı insanların hayatımda olmalarını istemiyorum. O yüzden çok fazla insan eledim hayatımdan ve iyi ki diyorum… Gerçek yüzünü gördüğüm herkesi hayatımdan çıkardım ve çok hafifledim" dedi.

Artık çok daha mutlu olduğunu belirten Güner sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah'tan daha temiz ve güzel insanları hayatıma dahil etmesi için dua ettim, ediyorum. Hakikaten böyle birazcık toksik olan, kötü veya zararlı, iki yüzlü tarzı insanları çıkardığınız zaman Allah yerine daha güzel insanları koyuyor.

Güzel insanlarla tanışıyorsunuz, onu çıkarırsan yerine yenisi gelecek. Çıkarmazsan o dolu, o yer dolu… Yenisi gelmiyor; o yüzden temizlemek çok önemli…"

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Aslıhan Güner, hayatından toksik insanları çıkardığını ve daha mutlu olduğunu söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement