Ateşli Bir İmaj İçin 10 İpucu - Son Dakika
Magazin

Ateşli Bir İmaj İçin 10 İpucu

Ateşli Bir İmaj İçin 10 İpucu

Birkaç ayrıntıyı ve küçük hileyi bilirseniz daha ateşli görünmeniz mümkün. İşte işinize yarayacak 10 ipucu...

02.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:33

Birkaç ayrıntıyı ve küçük hileyi bilirseniz daha ateşli görünmeniz mümkün. İşte işinize yarayacak 10 ipucu...

1 HATLARINIZI GÖSTERİN

Seksi görünmek istediğinizde iyi bir terzinin de harikalar yaratabileceğini söylüyor 'Mad Men' dizisinin tasarımcısı Janie Bryant. Vücuda tam oturan düz elbiseleri tercih edin. "Burada amaç teninizden çok vücut hatlarınızı gözler önüne sermek" diyen Bryant, bu tarz bir elbiseyi kemerle süslemenizi öneriyor.

2 CESUR BİR RENK SÜRÜN

Dudaklarınızın kendine has bir gücü var. Yapılan araştırmalar hem kırmızı, hem de pembe rujun, doğal rujlara göre erkeklerin dikkatini daha uzun çektiğini gösteriyor. Bu etkili renkleri sürdüğünüzde kendinizi rahat hissetmeniz de önemli. Kırmızı ve fuşyanın farklı tonlarıyla denemeler yapın.

3 YENİLİK ZAMANI

Klasik bir buluşma; akşam yemeği ve sinema programıdır. Bunu değiştirin! Kıvılcım yaratmak için bir sanat galerisi ya da yeni açılan bir barda buluşun. Seks terapisti Laura Berman "Birlikte yeni bir şey yaptığınızda, aşık olduğunuz zaman beyninizde uyarılan aynı nokta uyarılıyor" diyor.

4 EN İYİ JEAN'İ BULUN

Günlük jean'leri 'baş döndüren' jean'lerden ayıran en önemli özellik, üzerinize nasıl oturduklarıdır. Rahat, seksi ama çok fazla dar olmamalılar. Alicia Keys ile çalışan stilist Wouri Vice, yüzde 2.4 oranında likra içeren modelleri öneriyor.

5 UZUN GÖRÜNÜN

Tarzı nasıl olursa olsun, topuklu ayakkabıların gücünü hafife almayın ama en az 8 santimetre yüksekliğinde olmalı. "Topuk ne kadar uzunsa, kendizi o kadar seksi hissedersiniz" diyor Kristen Bell ve Rihanna ile çalışan stilist Rob Zangardi ve ekliyor: Topuklu ayakkabılar duruşunuzu ve yürüyüşünüzü değiştirir.

6 HİLE YAPIN

Kusursuz bir sırt ve güzel omuzlar için sırt ve omuz egzersizleri uygulayabilirsiniz. Daha kolay bir yöntem istiyorsanız sırt ve omuz bölgenize ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.

7 YUMUŞAK DALGALAR

Yumuşak dalgalar için önce saçınıza hacim kazandıracak bir spreyle işe başlamanızı öneriyor Jennifer Lopez'in saç stilisti Juan Carlos. Saçınızı gevşek bir şekilde ense hizasında iki at kuyruğu yapın. Her bir kuyruğu kendi etrafında döndürün. Firketeyle tutturarak iki saat bekleyin. Açtıktan sonra saçınızı sallayın. Doğal ama etkileyici bir görünüme kavuşacaksınız.

8 ÇARPICI KİRPİKLER

Kirpiklerinizin daha dolgun görünmesi için makyaj artisti Nur Toktay'ın önerisini deneyin: Kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra üzerine biraz toz pudra dokundurun. Ardından kirpiklerinizin diplerine yoğunlaşarak zikzak hareketlerle uçlara doğru maskara uygulayın.

9 DANTELİ KULLANIN

Dantelli çoraplar bacaklarınızı daha seksi gösterecektir. "Retro bir görünüm için küçük siyah elbise ve siyah topuklu ayakkabılarla kombinleyin" diyor Bryant.

10 DOĞRU NOTALAR...

Misk ve sümbülteber kokularının duyuları ortaya çıkardığı biliniyor. Ayrıca lavanta, zambak ve portakal da bir o kadar çekici. Koku & Tat Tedavi ve Araştırma Enstitüsü'nden nörolog Alan Hirsch, araştırmalarda erkeklerin bu notaları baştan çıkarıcı bulduğunun ortaya çıktığını söylüyor. (InStyle dergisi)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ateşli Bir İmaj İçin 10 İpucu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement