Avlu 37. Son Bölüm İzle: Deniz'e Şok Üstüne Şok! (Avlu 38. Yeni Bölüm Fragmanı Çıktı Mı?) - Son Dakika
Magazin

Avlu 37. Son Bölüm İzle: Deniz'e Şok Üstüne Şok! (Avlu 38. Yeni Bölüm Fragmanı Çıktı Mı?)

Avlu 37. Son Bölüm İzle: Deniz\'e Şok Üstüne Şok! (Avlu 38. Yeni Bölüm Fragmanı Çıktı Mı?)

Avlu 37. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümden sonra Avlu 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak edildi. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrolünde yer aldığı dizinin son bölümünde Zerrin'in çıkardığı mektuplar Deniz'i derinden yaralar. Avlu son bölümü detayları haberimizde.

12.04.2019 09:39

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu 37. son bölümü ile dün akşam izleyicisi ile buluştu. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde İpek intihar etti ve öldü. Zerrin aleyhine mahkemede ifade verecek olan İpek'in ölümü Deniz'in planını bozar.

Avlu son bölümde Zerrin, Deniz ile savaşında yeni bir atak yapar. Zerrin'in odasına çağırarak öldüğünü sandığı Oğuz'dan gelen mektupları ortaya çıkarması Deniz'i derinden yaralar. Deniz, bir günde ikinci kez yara almıştır. Deniz bundan sonra ne yapacak merak konusu. Avlu son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz'i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler... Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir?

Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga'nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.

AVLU 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu'nun son bölümü final sahnesi ile Deniz ile birlikte izleyiciler de şok oldu. Oğuz'un yaşadığını öğrenen Deniz, Zerrin'in bu hamlesi ile bir kere daha sarsılır. İpek'in intihar etmesinden sonra bir darbe daha yiyen Deniz, yeni bölümde ne yapacak? Henüz yayınlanmayan Avlu yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Son Dakika Magazin Avlu 37. Son Bölüm İzle: Deniz'e Şok Üstüne Şok! (Avlu 38. Yeni Bölüm Fragmanı Çıktı Mı?) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement