Ayşe Özyılmazel: Babamı Kendi Haline Bıraktık - Son Dakika
Magazin

Ayşe Özyılmazel: Babamı Kendi Haline Bıraktık

Ayşe Özyılmazel: Babamı Kendi Haline Bıraktık

Ayşe Özyılmazel, babası Neco'nun "Kızlarım cezalı. Kim olduklarını bilecek, bana saygı gösterecekler. Kararlarıma karşı çıkan sopayı yer!" sözlerine yanıt verdi.

03.04.2016 09:20  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayşe Özyılmazel, önceki gece Karaköy'de düzenlenen bir davete katıldı. Çıkışta soruları yanıtlayan Özyılmazel'e geçtiğimiz haftalarda babası Neco'nun kendisi ve ablası Zeynep Özyılmazel hakkında yaptığı açıklama hatırlatıldı.

''KİM OLDUKLARINI BİLECEK, BANA SAYGI GÖSTERECEKLER''

Ünlü sanatçı Neco, muhabirlerin kızlarını sormasına sinirlenip "Bana kızlarımla alakalı soru sormayın. İkisi de cezalı, ikisini de odalarına kilitledim. Önce kim olduklarını bilecek, bana saygı gösterecekler. Benim bir adım, saygınlığım ve otoritem var. Benim aldığım kararlara karşı çıkan sopayı yer!" demişti.

36 YAŞINDAYIM NE EVE KAPATMASI

Babasının bu sözlerini şaşkınlıkla karşıladığını belirten Ayşe Özyılmazel, "Ben 36 yaşındayım, ne eve kapatması. Babam bunu hep yapıyor. Halbuki hiç böyle bir şey yok. Yaşlandı ve artık ne söylediğini bilmiyor. Biz de kendi haline bıraktık, böyle gerçek olmayan sözleri ile bizi üzüyor." diye konuştu.

Son Dakika Magazin Ayşe Özyılmazel: Babamı Kendi Haline Bıraktık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 06: Gündeme gelme çabaları babası çocuğuna çocuğu babasına polemik yapıyor tövbe Yarabbim ne günlere kaldık. 18 3 Yanıtla
  • TİM07: Baba ya dolaylı olarak aklını yitirmiş diyor........SENDE YAŞLANCAN......Baba bu alemi bilen kişi....söz dinle derim....yoksa ...babaya kötü denmez..... 14 4 Yanıtla
  • OSMANLI EVLADI: Baba ATA dır. 9 2 Yanıtla
  • latife : Neco sanırım alzeımer gıbı bır durumla karsı karsıya bence basıboş bırakılmaması lazım 5 0 Yanıtla
  • AyNur: Neco, , õnce kendi yaptığı hatalara bi baksin 4 0 Yanıtla
  • svizzer: Şu kadına hastayim 1 1 Yanıtla

Advertisement