"Bana Türk Koca Bulun" - Son Dakika
Magazin

"Bana Türk Koca Bulun"

"Bana Türk Koca Bulun"

'Duvara Karşı' filmiyle ünlenen Sibel Kekilli "Evlenmek istiyorum bana Türk koca bulun" dedi.

19.06.2012 06:03  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Akın'ın 'Duvara Karşı' filmiyle ünlenen Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli önceki gün, Cahide Harikalar Diyarı'nda doğum gününü kutladı.

Kekilli kutlama için "Hayatımda yaşadığım en güzel doğum günüydü. Dünyanın hiçbir yerinde böyle eğlenceli bir mekan görmedim ve bu kadar eğlenmedim" dedi. Ünlü oyuncu mekanda gerçekleşen şovları çok beğendiğini de sözlerine ekledi ve dragqueen'leri odalarında ziyaret ederek tebrik etti. Başarılı oyuncu bir ara sahneye çıkan şarkıcı Aynur Aydın'a da vokal yaparak eşlik etti.

EVLENECEK BİRİNİ ARIYORMUŞ

Ünlü magazincilerden İzzet Çapa o gece olanları yazmış. En ilgi çekici kısmı ise Sibel şu ara evlenecek birilerini arıyormuş. İşte Çapa'nın yazısındaki o bölüm:

" Gargamel'in sonradan anlattığına göre şovcularla Sibel hemen kaynaşmış birbirleriyle. Kekilli, önce hepsini tebrik etmiş ve "Türkiye'de bu işin ne kadar zor yapıldığını biliyorum ve hepinize saygı duyuyorum" deyince, bizimkiler hafif bozulmuş ama çaktırmamışlar, pat diye de cevabı yapıştırmışlar; "Yooo biz çok mutluyuz, hiçbir zaman da rahatsız olmadık" diye.

Sibel şaşırmış "Ben Türkiye'de böyle şovların rahat rahat yapıldığını hiç bilmiyordum" demiş. Bu arada kraliçe Duygu sormaz mı; "Kız, senin bir sevgilin mi, kocan mı ne biri vardı, ondan ayrıldın mı?" diye. Malum, Kekilli bir süre önce Alman aktör sevgilisi Franz Dinda'yla yollarını ayırmıştı. Bana tek kelime etmeyen Sibel kuliste mahalle dedikodusuna başlamış. Sevgilisinden ayrılmış, hatta Duygu'ya "Âşık olup evlenecek birini arıyorum. Var mı böyle bir tanıdığın" diye yarı şaka yarı ciddi takılmış. "

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Bana Türk Koca Bulun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement