Başrolde Aşk Dizisi Sinema Filmi Olabilir - Son Dakika
Magazin

Başrolde Aşk Dizisi Sinema Filmi Olabilir

Başrolde Aşk Dizisi Sinema Filmi Olabilir

Yaz sezonu tatile giren dizinin oyuncuları; önceki gün sette tekrar bir araya geldi.

08.09.2011 04:00  Güncelleme: 06:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği; Mustafa Sandal, Dolunay Soysert, Erdem Yener ve Vildan Atasever'in oynadığı 'Başrolde Aşk' isimli dizinin yeni bölümleri çekiliyor.

YENİ BÖLÜM 16 EYLÜL'DE!

Yaz sezonu tatile giren dizinin oyuncuları; önceki gün sette tekrar bir araya geldi. Araya giren zaman içinde birbirlerini çok özlediklerini ifade eden oyuncuları, ilk set günlerinde dizinin fanatik hayranlarını da yalnız bırakmadı. Dizinin oyuncuları, bundan böyle her hafta Facebook ve Twitter üzerinden belirleyecekleri 'Başrolde Aşk' hayranlarını sette ağırlayacaklarını anlattı.

Dizinin sinema filmi olabileceğini müjdeleyen popçu Mustafa Sandal, sokakta aldığı tepkilerden memnun olduğunu söyledi. Günümüzün ünlüler dünyasında oyuncu ve menajerler arasında geçen olayları ti'ye alan dizi, bir yandan da kadın- erkek ilişkilerini eğlenceli bir biçimde işliyor. Mustafa Sandal'ın oynadığı 'Gani Galip' karakteri ve para kazanmaya çalışan oyuncusu 'Sarp Sezgin'in yeni maceraları, 16 Eylül Cuma akşamı yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Başrolde Aşk Dizisi Sinema Filmi Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement