Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da Kürtçe müzikle Fahriye Evcen'in akımına katıldı - Son Dakika
Magazin

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da Kürtçe müzikle Fahriye Evcen'in akımına katıldı

İlk olarak geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen'in yaptığı parmak dansına Begün Öner-Ceyhun Fersoy çifti de katıldı. Çift Kürtçe halay müziği Kurdish Mashup'la hünerlerini sergiledi.

11.04.2020 17:52  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle herkes evlerinde vakit geçirirken ünlüler de evlerde yaptığı kimi zaman komik kimi zaman faydalı videoları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor. Komik video paylaşan ünlülere Begüm Öner- Ceyhun Fersoy çifti de katıldı.

FAHRİYE EVCEN'İN PARMAK DANSINI DENEDİLER

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler'de oynayan çift, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen'in yaptığı darmak dansı videosunu denedi. Çift, eğlenceli anlarını kaydedip sosyal medyadan paylaştı.

KÜRTÇE HALAY MÜZİĞİYLE PARMAK DANSI

Begüm Öner-Ceyhun Fersoy ikilisinin parmak dansı yaparken tercih ettiği müzik ise son ayların popüler Kürtçe halay şarkısı Kurdish Mashup veya Bılıbende olarak bilinen parça oldu.

Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da Kürtçe müzikle Fahriye Evcen\'in akımına katıldı

Son Dakika Magazin Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy da Kürtçe müzikle Fahriye Evcen'in akımına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Muhendis : Aferin zira sizler Mezopotamyanın en kadim dili ve kültürüne eşlik ediyorsunuz. Bi gün tümm şövenler bunu anlıcak 52 25 Yanıtla Kültürmü: Torunu yaşındaki kızlarla evlenip halkı sömüren aşiretcilikmi kültür 3 11 Sy: Hangi dil 3500 kelimesi Arapça ve farsça olup hiçbir dil ailesine giremeyen 5000 kelimelik asılsız olan bi dil mi 4 8 Türküz: bu mezopotamyanın en kadim dili ve kültürüne sahip olan toplum neden bir devlet kuramamış da bin yıldır asalak gibi asil bir milletin sırtından geçiniyor. 4 8 Kes lan: Ne anlayacak hayırdır. 2 6
  • Burak: Gereksiz haber 39 26 Yanıtla 65van: Niye o zorunami gitti 26 20 Ne zorumuza gidecek: Boş haber tabi gereksizler 0 4 Rt: Senden gereksiz adammi var 0 0
  • Yalnız: Bumu haber... sıkıntı dan yorum yazıyorum 31 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement