Belçim Bilgin ve Fikret Kuşkan'ın Yer Aldığı 'Roza' Filmi Vizyonda - Son Dakika
Magazin

Belçim Bilgin ve Fikret Kuşkan'ın Yer Aldığı 'Roza' Filmi Vizyonda

Belçim Bilgin ve Fikret Kuşkan\'ın Yer Aldığı \'Roza\' Filmi Vizyonda

Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, Ayça Kuru, Hasan Balay, İrem Sultan Cengiz ve Arin Alkış'ın yer aldığı 'Roza' filmi, 6 Ekim Cuma günü itibariyle sinemalarda gösterime girdi. Urfa'dan Mersin'e göç eden bir ailenin dramını anlatan film, hikayesi ve oyuncu performanslarıyla izleyicileri etkilemeyi hedefliyor. Yapımı Akiz Yapım'a ait olan filmin yönetmenliğini Mustafa Kotan üstlenirken senaryosu Sultan Turan Kızılay tarafından yazıldı. 'Roza', eğitimsizlik, ekonomik sıkıntılar ve törenin yıkıcı etkilerini anlatıyor.

07.10.2023 14:14

Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, Ayça Kuru, Hasan Balay, İrem Sultan Cengiz ve Arin Alkış yer aldığı kadrosuyla 'Roza' 6 Ekim Cuma günü itibariyle vizyonda.

Mevsimlik işçi olarak Urfa'dan Mersin'e göç eden bir ailenin dramını anlatan 'Roza' hikayesi ve oyuncu performanslarıyla seyircilerde iz bırakacak.

Törenin buyurduğu şekilde hayatlarına devam eden Fate ve Hüseyin, kızları Xezal'ın yaşadığı zorlukların ardından karşı karşıya gelecek. Her sahnesinde yoğun duygular yaşatan 'Roza' sinema salonlarında seyircilerini bekliyor.

Yapımı Akiz Yapım'a, genel koordinatörlüğünü Irmak Çığ Erlertürk' ait olan filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan otururken senaryosu ise Sultan Turan Kızılay imzası taşıyor.

Eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin yıkıcı etkilerini anlatan 'Roza' sinemalarda.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Belçim Bilgin ve Fikret Kuşkan'ın Yer Aldığı 'Roza' Filmi Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement