Bol Bol Öpüştüler Bol Bol Alkışlandılar! - Son Dakika
Magazin

Bol Bol Öpüştüler Bol Bol Alkışlandılar!

Bol Bol Öpüştüler Bol Bol Alkışlandılar!

'Aşk'a 103 Adım' adlı oyunun galası Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

17.01.2013 06:03  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nedim Saban'ın sahneye koyduğu; Özge Özberk ve Bülent Seyran'ın başrollerini paylaştığı en iyi Amerkian oyunlarından biri olan 'Aşk'a 103 Adım' adlı oyunun galası Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Tabi oyun Amerika'daki hali gibi Türkiye'de yayınlanmayacak. Oyun Türk izleyicilerin de olayları içselleştirebilmesi için Türkiye'de geçen bir olayı anlatacak. Türkleştirilen oyunda Cihangir'de yaşayan yeni evli bir çiftin, ilk haftadan itibaren zedelenen evliliklerine ayna tutacak.

OYUNDAKİ EN DİKKAT ÇEKEN SAHNE

Umran Ertok, Koray Kurt ve Suna Keskin'in de rol aldığı aile komedisinde; Özberk ve Seyran'ın öpüşme sahneleri dikkat çekti.

OYUN NE ANLATIYOR?

Profilo Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda başlıca rolleri Özge Özberk, Bülent Seyran, Umran Ertok, Koray Kurt ve Suna Keskin paylaşıyor.

Amerikan tiyatrosunun en önemli yazarlarından Neil Simon'ın yazdığı "Parkta Çıplak Ayak" adıyla Broadway'de büyük başarı sağladıktan sonra bir Hollywood klasiği haline gelen oyun yeni evli bir çiftin, bir çatı katındaki küçücük evlerinde daha ilk haftadan zedelenen evliliğine ayna tutuyor.

Bu arada oyun sadece İstanbul'da değil Türkiye'nin birçok noktasında gösterime girdi ve girmeye de devam edecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bol Bol Öpüştüler Bol Bol Alkışlandılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement