Burcu Güneş, Gülşen'in kıyafetini giydi - Son Dakika
Magazin

Burcu Güneş, Gülşen'in kıyafetini giydi

Burcu Güneş, Gülşen\'in kıyafetini giydi

Geçtiğimiz yıl Gülşen'in giydiği sahne kıyafetleri için 'teşhirci' yorumunu yapmasıyla günlerce tartışılan Burcu Güneş, yeni klibinde Gülşen'in kıyafetinin aynısını giydi. Bu detay Gülşen fanlarının dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada tepki topladı. Hande Sarıoğlu da konuyla ilgili olarak Işın Karaca'yı hatırlatarak yorum yaptı. Güneş ise gündem olunca sağlam ve istikrarlı bir duruş sergilediğini belirtti.

14.07.2023 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Gülşen'in giydiği sahne kıyafetleri için 'teşhirci' yorumunu yapmasıyla günlerce tartışılan Burcu Güneş sosyal medyayı salladı.

Gülşen ve Hande Yener gibi isimlere o dönem sert çıkan Güneş "'Kadınlar özgürdür bize karışmayın falan.' İyi de kadın olmakla teşhirin alakası ne?

Pop müziğini de kurtarma görevi size kalmadı kağıt bebekler. Siz doymak bilmeyen teşhirinize bakın. Keseye de uygun mu?" diyerek dikkat çekmişti.

Güneş bu sözleri unutmuş olacak ki yeni klibinde Gülşen'in kıyafetinin aynısını giydi.

1

Bu detay ise Gülşen fanlarının gözünden kaçmadı. "Gülşen'e teşhrci diyene bakın" yorumuyla Twitter'da paylaşımlar yapıldı ve Güneş topa tutuldu.

Ekran görüntüsü 2023-07-14 075700

HANDE SARIOĞLU DAYANAMADI

Spiker Hande Sarıoğlu da kendini tutamadı. Hande Sarıoğlu bu konuda sık sık gündeme gelen Işın Karaca'yı hatırlatarak "Bugün akıyoor yaaa, Demet Akalın, Burcu Güneş... Ben Işın Karaca'nın kızını bekliyorum, dur daha keser döner zamanı gelecek" dedi.

FDGD

BURCU GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

Güneş ise gündem olunca "98'den bugüne dek hayatıma, tüm kariyer yolculuğuma, diskografime, röportajlarıma, yaşam tarzıma iyi bakarsanız sağlam ve istikrarlı bir duruşun örneklerini elde edebilirsiniz. Herhangi bir ithamda bulunurken bunu iyi dikkate alın" dedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Burcu Güneş, Gülşen'in kıyafetini giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement