Çocuk Sahibi Olmak Hayatı Nasıl Değiştirir? - Son Dakika
Magazin

Çocuk Sahibi Olmak Hayatı Nasıl Değiştirir?

Çocuk Sahibi Olmak Hayatı Nasıl Değiştirir?

"Up All Night" Universal Channel Türkiye izleyicileriyle ilk kez 7 Şubat Salı akşamı saat 21.00'de buluşuyor.

06.02.2012 11:57

"UP ALL NIGHT"

Saturday Night Live yazarlarından Emily Spivey eseri olan ve aile yaşamına alaycı bir bakışla yaklaşan "Up All Night" dizisinde bir çiftin bebek sahibi olmasıyla değişen hayatları ve bu yeni düzeni yaşamlarına adapte etme çabaları anlatılıyor.

Kariyerinde başarılı bir iş kadını, parti ve eğlence insanı olan Reagan Brinkley rolüyle Christina Applegate ("Samantha Who?") sevgi dolu bir eş olmasının yanı sıra kısa bir süre önce anne olur. Klişe bulduğu annelik kalıplarının hem kariyerini hem itibarını etkilemesine izin vermemeye çabalar. Reagen'ın kariyerinden vazgeçmeme çabası nedeniyle bebeğin bakımına destek olabilmek için kocası Chris (Will Arnett, "Arrested Development") işini bırakarak bebeğe bakmaya başlar.

Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya'dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

Ayrıntılı bilgi için: www.universalchannel.com.tr

Dizi Hakkında

Reagan ve Chris'in hayatlarına bebekle gelen ve özellikle uykusuzluğa yol açan bu büyük değişim kendilerinden şüphe etmelerine neden olur. Hatta bütün bu "aile olma" kavramının üzerlerinde yarattığı baskının onları ne kadar zorladığını farketmeye başlarlar. Bütün bunların yanında Reagan, hırslı ama bir o kadar da kırılgan patronu ve talk-show sunucusu olan Ava'nın (Maya Rudolph, "Saturday Night Live," "Bridesmaids") bitmek bilmeyen kaprisleri yüzünden artık sinir krizinin eşiğindedir.

"Up All Night" bir Broadway Video ve Universal Television ortak yapımıdır. Dizinin baş yapımcıları Michaels ve Spivey, Jon Pollack ("30 Rock") ile Erin David'dir ("Saturday Night Live"). Ayrıca Christina Applegate, Eric Kranzler, Andrew Singer dizinin yapımcılığını, Lorne Michaels (NBC'nin "Saturday Night Live" ve "30 Rock") baş yapımcılığını üstlenmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Çocuk Sahibi Olmak Hayatı Nasıl Değiştirir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement