Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Kimdir?

Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ, Youtuba'a yüklediği video ile tepki çekmesinin ardından göz altına alındı. Gaga Bulut, para karşılığında çocukları öpüştürüyordu. Peki, Gaga Bulut kimdir?

15.10.2018 11:59

Youtube fenomenleri arasında bulunan Gaga Bulut kanalının sahibi Bulut Altuğ hakkında başsavcılığın talimatı ile soruşturma açıldı. Yaşları genç olan iki çocuğa para teklif ederek müstehcen görevler veren Bulut, bağlı bulunduğu adreste gözaltına alındı.

GAGA BULUT KİMDİR?

Youtube kanalında yaklaşık 184 bini aşkın abonesi bulunan Gaga Bulut, hazırladığı videoları takipçileriyle paylaşıyor. 21 yaşında olan Gaga Bulut, İzmir'de ikamet ediyor ve farklı konularda video içerikleri üretiyor.

Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! <a class='keyword-sd' href='/sosyal-medya/' title='Sosyal Medya'>Sosyal Medya</a> Fenomeni Gaga Bulut Kimdir?

ÇOCUKLARI ÖPÜŞTÜRDÜKTEN SONRA SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bulut Altuğ, özellikle Kordon Boyu'ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Kimdir?

KULLANICILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da paylaşımlarda bulunarak duruma tepki gösterdi. Kısa sürede pek çok şikayet alan sosyal medya fenomeni bağlı bulunduğu adreste gözaltına alındı.

Son Dakika Magazin Çocukları Öpüştürmekten Gözaltına Alındı! Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yazmıyom ahada: asacan böylelerini ..bune arkadaş türlü türlü insan görünümlü şeytanlar türedi 0 0 Yanıtla

Advertisement