"Daha da Bırakmam" Dercesine Sarıldı - Son Dakika
Magazin

"Daha da Bırakmam" Dercesine Sarıldı

"Daha da Bırakmam" Dercesine Sarıldı

Arda Turan -Sinem Kobal barışması, düşman çatlatacak pozla perçinlendi.

23.05.2012 18:03  Güncelleme: 08:29

Arda Turan ile Sinem Kobal barışma sonrası ilk pozlarını arkadaşlarının düğününde verdi.

Ünlü çift, üç aylık ayrılığın ardından geçen hafta Saffet Ulusoy'un Çırağan'daki düğününe katılmıştı. Vatan gazetesinin haberine göre gece boyu dans eden ikili, Özlem-Saffet Ulusoy çiftiyle bu mutluluk karesinde buluştu.

BARIŞMA İÇİN AİLELER ARAYA GİRMİŞTİ

Futbolcu Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal, ailelerinin araya girmesiyle barışmıştı.

Saffet Ulusoy'un şahitliğini yapan Arda Turan ile Sinem Kobal, törene ayrı ayrı gelmeyi tercih etti ancak içeride aynı masada buluşan ikili, uzun uzun hasret giderdi. Tören sonrası konuşan Demet Akbağ, "Uzun süre sonra ikisini beraber gördük ve çok sevindik" dedi.

Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar'ın geçtiğimiz günlerde, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, nikah şahidi olmuştu.

Düğüne ayrıca Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ulusoy ailesinin yakın dostu ve sanatçı Orhan Gencebay, Fulya Terim, Nihat Özdemir, Tayfur Havutçu, Okan Buruk ve Tugay Kerimoğlu'nun da aralarında bulunduğu iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katılmıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Daha da Bırakmam' Dercesine Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement