Diriliş Ertuğrul Ekibi Darbe Girişimine Tepki Verdi - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul Ekibi Darbe Girişimine Tepki Verdi

TRT 1'in sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları, senaristi ve yönetmeni, 15 temmuz darbe girişimine karşı bir video yayımladı.

19.07.2016 15:24  Güncelleme: 15:27

Reyting rekorları kıran dizide 'Ertuğrul' karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, "Demokrasiye karşı ket vuranlara karşı geri adım atmayacağız." ifadelerini kullandı.

''OMUZ OMUZA DİK DURACAĞIZ''

'Artuk Bey' karakterini oynayan Ayberk Pekcan, "Milletimizle omuz omuza dik duracağız" derken, 'Hayme Ana' rolünü oynayan Hülya Darcan, "Bu ülkede demokrasinin karşısında olan hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz." dedi.

''İSTİKBALİMİZİ ÇALDIRMAYACAĞIZ''

'Doğan Alp' karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, "İstikbalimizi çaldırmayacağız" şeklinde konuşurken, 'Halime Sultan' rolündeki Esra Bilgiç, "Evlatlarımıza daha mutlu, huzurlu bir gelecek bırakmak için sokakları boş bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

''MEYDANLARIMIZI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ''

Dizinin yönetmeni Metin Günay, "Sokaklarımızı, mahallemizi, meydanlarımızı boş bırakmayacağız" şeklinde konuştu. 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ ise "Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet" dedi.

Diriliş Ertuğrul Ekibi Darbe Girişimine Tepki Verdi

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul Ekibi Darbe Girişimine Tepki Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • meydanlarda varmıydı: vermeseydi ne yapardık 1 0 Yanıtla
  • kerem çakmak : ertugrul devam edermi 0 0 Yanıtla

Advertisement