Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor - Son Dakika
Magazin

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

Kanal D ekranında Mehmet Ali Erbil ile anılan Çarkıfelek yarışması ekranlara dönüyor. Bayramın birinci günü yayınlanacak efsane yarışmayı ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu sunacak.

15.05.2020 22:35  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin efsane programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor. Ramazan Bayramı'nın birinci günü günü izleyici ile buluşacak programın ilk bölümüne ünlü isimler katılacak.

Oyuncu, instagram hesabından programın fragmanını paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları yeni projesini heyecanla ve merakla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. "Hayırlı olsun" temennisinde bulunan takipçiler, Onur Büyüktopçu'ya moral olacak yorumlarda da bulundu.

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

BÜYÜK ÖDÜL ARABA

Klasikleşmiş etaplarına eklenen yeni oyunları, zengin çarşısı, nakit para ödülleri ve finaldeki büyük ödül arabasıyla ekrana gelecek programda, Emel Özkızıltaş yardımcı sunucu olarak yer alacak.

Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor
Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor

Son Dakika Magazin Efsane yarışma programı Çarkıfelek, Onur Büyüktopçu ile ekranlara dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • seçim: hatalı seçim 2 0 Yanıtla
  • Dr agon: 1995-1996 O yıllarda , Çarkıfeleğe yetişecem diye, dükkanı erken kapatırdım... 1 1 Yanıtla
  • Feryal : Neşeli olur, bence sevilir... 2 0 Yanıtla T: Eskileri kadar tutmaz bence :-)) 1 0
  • Heheyt: Daha iyi olmuş. Onur buyuktopcu çok sempatik çok iyi bir insan 1 0 Yanıtla V5: Yürü lan değişik 1 3
  • Big boss : Bravo başarılı seçim. Bence Maliden sonra en doğru hareket.Hayırı olsun.. Ayrılan sunucu içinde yorumum zaten zoraki çalışıyor durumu vardi sanki .. 0 1 Yanıtla
  • Zeki Karakuş: Onur topçuoğlu'nun sevdiğim bir sanatçı kanal 8'de yemekte mi izledim kanal d y Çarkıfelek geldiği için çok sevindim kendisine başarılar dilerim inşallah kendisiyle yarışmak da isterim teşekkürler saygılar 0 0 Yanıtla Kanal D Yönetimi: Sayın Zeki KARAKUŞ yazılı olarak yapmış olduğunuz başvuru talebi işleme alınmış ve yarışmaya katılmanız hususunda herhangi bir engel olmadığı anlaşılmıştır. Bayramın birinci günü 23.04.2020 tarihinde Kağıthane Çarkıfelek stüdyosunda gerçekleştirilecek olan programa gelmeniz eğer gelemeyecekseniz 444 8 887 numaralı telefona bildirmeniz önemli rica olunur. 0 1 Topçu: Onur büyüktopçu olacaktı 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement