Fatih Koyunoğlu hakkında flaş suçlama: Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı - Son Dakika
Magazin

Fatih Koyunoğlu hakkında flaş suçlama: Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiasında bulunuldu. Koyunoğlu'nun Kadıköy'deki bir eğlence mekanının apartman boşluğunda tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy'u öpmeye çalıştığı fakat Çakmaksoy'un sert tepkisiyle karşılaştığı ileri sürüldü. Koyunoğlu'nun 10 yıl hapsinin istendiği belirtildi.

26.05.2021 17:52  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan ve daha önce de İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Akif karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında cinsel saldırı iddiasında bulunuldu.

ALKOLÜN ETKİSİYLE ÖPMEYE ÇALIŞTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Sabah'ın haberine göre, Koyunoğlu'nun Kadıköy'de bir eğlence mekanında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy'a cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. İddialara göre Koyunoğlu, Çakmaksoy'la birlikte kendisinin de ortağı olduğu tiyatro binasına gitti. Burada alkolün de etkisiyle genç kadını öpmeye çalıştı fakat Çakmaksoy'un sert tepkisiyle karşılaştı.

APARTMAN BOŞLUĞUNA ÇEKİP ÖPMEYE ÇALIŞTI İDDİASI

Daha sonra Koyunoğlu'nun binadan çıkmak isteyen Çakmaksoy'u apartman boşluğuna çekerek cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Çakmaksoy'un şikayeti üzerine ünlü oyuncuya cinsel saldırı suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

FATİH KOYUNOĞLU KİMDİR?

Fatih Koyunoğlu, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kameralar karşısına ilk kez 2004 yılında yayınlanan Kalp Gözü adlı dizi ile geçen Fatih Koyunoğlu; Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Dağlar Delisi, Elveda Rumeli, Geniş Zamanlar, Beni Unutma, Balkan Düğünü, Mor Menekşeler, Son Yaz Balkanlar 1912, Beni Böyle Sev, Karakutu ve Yeter.

Sinema filmleri ise Süper Film Birden, Plajda, Zaman Makinesi 1973, Kanunsuzlar gibi yapımlarda rol almıştır. Fatih Koyunoğlu son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nuh karakterini canlandırmıştı.

Fatih Koyunoğlu hakkında flaş suçlama: Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Fatih Koyunoğlu hakkında flaş suçlama: Apartman boşluğuna çekip öpmeye çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hakim: Rusya'da adam 21 yaşındaki kız arkadaşını parçalayıp klozete atmış 15 yıl isteniyor bu na 10 yıl isteniyor ben hiç bir şey anlamadım bu işten... 11 4 Yanıtla
  • AZHiSTERiKS®: Yav bu da haber mi? Ne zamandan beri SEyma haberleri cikmiyor, siz ondan haberler yazin buraya, kendilerini unutturmayin bu millete, yazik... Haberlerini yazin da biraz icimizi dökelim (yayinlarsaniz tabiii). 10 5 Yanıtla
    Lastikci hurşit: Merhaba bebek. 5 0
  • Emir: Anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapmamak gerek. 0 0 Yanıtla
  • Belkiler ve keşkeler: Dizilerde aranılan boşta kalmyan imajı iyi olan bir oyuncu bu olayla bi anda herşeyi mahfetti.Gerçi iddia ama aklansa da izi kalır. 0 0 Yanıtla

Advertisement