Fatih Portakal'dan eski kanalına tepki: İğrenç içerikler - Son Dakika
Magazin

Fatih Portakal'dan eski kanalına tepki: İğrenç içerikler

Gazeteci Fatih Portakal, eski çalıştığı kanal FOX TV'deki "Fulya ile Umudun Olsun" programına eleştiride bulundu. Portakal, Celal Bilin adlı kişinin içinde eşinin olduğunu iddia ettiği cinsel içerikli videoyu canlı yayında açmasıyla gündeme gelen söz konusu program için, "Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler" dedi.

02.10.2021 18:20  Güncelleme: 17:55

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Fulya ile Umudun Olsun programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. İzlediği cinsel içerikli bir videoda eşini gördüğünü iddia eden Celal Bilgin isimli genç, programa başvurarak çocuğunun DNA testinin yapılmasını talep etti. Söz konusu yayın sosyal medyada da gündem oldu.

"BÖYLE İÇERİKLERE İZİN VERENDE KABAHAT"

Gazeteci Fatih Portakal, kişisel sosyal medya hesabından söz konusu yayını eleştiren bir paylaşım yaptı. Portakal'ın paylaşımında, "Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. "Halk bunu izliyor, istiyor" demekse ilkesizlik." ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal'dan cinsel içerikli video ile gündeme gelen eski kanalına tepki: İğrenç içerikler
Fatih Portakal\'dan eski kanalına tepki: İğrenç içerikler

Son Dakika Magazin Fatih Portakal'dan eski kanalına tepki: İğrenç içerikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Murat Çelik: sanirim foxda cizgisinden cikti.yaptigi diziler vs hep aldatma yada onun gibi seyler uzerine tamam objektif haber veren kanal kalmadi diye izliyordukta.milletin orf adetlerine ters gelen binbirturlu entrikalar olan dizilerle ne amacliyorsunuz ?sanki normalmis gibi surekli aldatma vs sahneleri.ha bol silahli mafyali dizileride onaylamiyoruzda bence bir orta yol bulun toplumdan uzaklasmayin kimin eli kimin cebinde belli olmayan diziler zaten sıkıntili toplum uzerinde negatif etki yaratir 41 5 Yanıtla
  • Coronaci : E senin palavralarin daha igrencti 16 29 Yanıtla
  • Eyes Power: hayırlı cumalar 8 4 Yanıtla
  • Coronaci : Seninkilerden pek farki yok niye kiziyonki 3 8 Yanıtla
  • m.yener arıkan: keşke herkes portakal gibi olabilse. yanlışa yanlış diyebilse. günümüzde kendini ilim adamı bilim adamı siyasetçi olarak adlandıranların hangisi kendilerinden olanların veya baştakilerin yanlışlarını bu yanlış deyip açıklayabiliyor. atalarımız ne demiş iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın. maşallah bizde iğne ortada yok ama millete çuvaldız batıran batırana 8 0 Yanıtla
  • Zeynep Nursen: Çok haklı, kötü örnekleri gösteriyorlar, halkın zekası tükenecek 6 0 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Narenciye sen işine bak 0 4 Yanıtla

Advertisement