Garip İsimlerde Yarışıyorlar - Son Dakika
Magazin

Garip İsimlerde Yarışıyorlar

Garip İsimlerde Yarışıyorlar

Ünlüler, çocuklarına garip isimler verme konusunda neredeyse yarışıyor!

10.01.2012 06:03  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın ekran yüzleri tuhaflıkları çok seviyor. Çocuklarına koydukları birbirinden ilginç isimlerle de bunu kanıtlıyor gibiler...

BEYONCE

Beyonce ve eşi Jay-Z, hafta sonunda ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Ünlü çift, haftalardır tüm basının doğumunu merakla beklediği kızlarına 'Blue Ivy' ismini verdi. Çift, bebeklerine neden 'Mavi Sarmaşık' ismini verdiğiniyse henüz açıklamadı.

PINK

Çılgın bir hayat tarzı olan güzel şarkıcı Pink, kızına sağlam ve ayakları yere basan biri olması için 'Willow Sage' yani 'Bilge Söğüt' ismini verdi.

MARIAH CAREY

Yaşadığı çocuk özlemini Nick Cannon ile evlendikten sonra dindiren Mariah Carey, oğluna 'Moroccan' ismini vererek şaşırttı. Carey de oğluna neden 'Faslı' ismini verdiğini açıklamadı.

ALICIA SILVERSTON

Ünlü oyuncu, oğluna 'Bear Blue' ismini vererek, garip isimler konusunda rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başardı. 'Ayı Mavi' isimli oğlunu vejeteryan olarak yetiştiren Silverstone, Daily Mail tarafından yapılan bir anket sonucunda 'çocuğuna en kötü ismi veren anne' olarak seçilmişi.

VICTORIA BECKHAM

Victor Ia Beckham, büyük bir hevesle beklediği kızına 'Harper Seven' ismini verdi. Eşinin forma numarasının '7' olması nedeniyle kızına 'Yedi' diyen Beckham'ın, 'Harper' (harp çalan) ismini neden koyduğuysa bilinmiyor.

İSMİMDEN NEFRET EDİYORUM!

Müziğin efsane ismi Bob Geldof'un kızı Peaches, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda isminden nefret ettiğini söyledi. Ünlü manken, "Kimse 'Şeftali' ismine sahip olmak istemez! Ben de hamileyim ve asla bebeğime böyle bir isim vermem!" dedi!

KÖPEKLERİNİN İSİMLERİ DAHA GÜZEL!

Yıldızlar çocuklarına alışılagelmişin dışında isimler vermeyi tercih ederken, köpeklerine de daha klasik ve güzel isimler vermeyi tercih ediyor! Güzel oyuncu Blake Lively köpeğine 'Penny', Molly Sims 'Chloe', Jerry Seinfeld ise 'Jose' ismini verdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Garip İsimlerde Yarışıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement