Hatice Aslan'ın Partisinde Yüksek Ses Gerginliği Yaşandı - Son Dakika
Magazin

Hatice Aslan'ın Partisinde Yüksek Ses Gerginliği Yaşandı

Hatice Aslan\'ın Partisinde Yüksek Ses Gerginliği Yaşandı

Başarılı oyuncunun, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda kutladığı doğum günü partisi, sesten rahatsız olan sokak sakinlerinin zabıtayı çağırmasıyla yarıda kesildi.

23.02.2015 11:58  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatice Aslan'ın, yakın çevresini davet ederek düzenlediği 53. yaş günü partisinde, sokak sakinleri sesten rahatsız olunca tatsızlık yaşadı.

PARTİ YARIDA KESİLDİ

53 yaşına giren Aslan güzelliğiyle gençlere nazire yapar gibiydi. Doğum günü partisine sadece yakın çevresini davet eden Hatice Aslan konuklarıyla bir bir ilgilendi. Parti devam ederken yüksek ses dolayısıyla rahatsız olan sokak sakinleri, çareyi zabıta çağırmakta buldu. Zabıtanın gelmesiyle yarıda kesilen parti, birçok konuğun mekandan erken ayrılmasına sebep oldu.

SOKAKTA OLMAZ

Hatice Aslan'ın kendisinden 19 yaş genç olan sevgilisi oyuncu Kenan Ece'nin de katıldığı gecede, mekan çıkışı kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakarak "Arkadaşlar sokakta röportaj vermiyorum, iyi akşamlar " diyerek gözlerden kayboldu.

EŞOFMANLA GELDİ

En son Kenan Ece'nin bir trafik çevirmesinde ehliyetini kaptırırken görüntülenen çift, bu gece yan yana görüntü vermediler. Ece'nin geceye eşofmanla katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hatice Aslan'ın Partisinde Yüksek Ses Gerginliği Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • : hic sevmiyorum bu genc sevgili olayini . gencler genclere kalsin . bu ne ya 45 2 Yanıtla
  • ali: 50yasin uzerine gecen unlu bayanlar nedense cok aziyorlar allah akil fikir versin. . . bunun en kotu ornegi zaten tartismasiz hulya avsar. . 45 1 Yanıtla
  • izmirli: Ahlaksızlığın adı sosyete olmuş. Ey kadın yaşından utan Kazık kadar olmuşşun. İnsanlara feyz vereceğine ne hallare düşmüşsün. tü senin kalıbına, hayatına , yaşadıklarına. senin gibiler yüzünden insanlar zıvanadan çıkıyor. 20 3 Yanıtla
  • misafir: Gorgusuzler . 12 6 Yanıtla
  • Sanane: Daha küçüğünü bulamadın mı ?? 0 2 Yanıtla

Advertisement