Hayko Cepkin: Anne karnındaki organları kemirmişim - Son Dakika
Magazin

Hayko Cepkin: Anne karnındaki organları kemirmişim

Hayko Cepkin: Anne karnındaki organları kemirmişim

Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Katarsis programında doğum süreciyle ilgili ilginç bir hikaye anlattı. Doğuştan tek gözü kapalı olan Cepkin, "Annemin karnında organları kemirerek çıkmışım" dedi.

14.11.2020 07:34  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Programda hayatının bilinmeyen detaylarından bahseden şarkıcı, normalde ikisi de kısık olan gözlerinin birinin doğuştan kapalı olduğundan bahsederek "Dünyaya gözümüzü tek açtık. Normalde ikisi de kısık olur. Bir tanesi kapalı, diğeri full açık çıkmışım. Zaten böyle kaldırılınca annem bir 'Tövbe estağfurullah' olmuş. Zaten hikayeye oradan başlamışım. Yani çıkar çıkmaz tövbe estağfurullah bu nasıl biri şeyini, üzerime misyon olarak almışım" dedi.

"ORGANLARI KEMİREREK ÇIKMIŞIM"

Doğduğu günle alakalı ilginç bir hikayesi olan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti: "Bir bayram zamanına denk geldiği için doğumun olması gereken saatten, gününden birkaç gün sonraya, daha durur diye bekletiliyor. Bekletildiğinden ve anne karnındaki potansiyel bittiği için bazı organları kemirerek çıkmışım. İğnelerle falan doğdum. Çıkışım da tatlıdır"

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Hayko Cepkin: Anne karnındaki organları kemirmişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement