Hürrem Tuzağa Düştü! - Son Dakika
Magazin

Hürrem Tuzağa Düştü!

Hürrem Tuzağa Düştü!

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi.

21.02.2013 11:34  Güncelleme: 11:50

Hürrem, Şah Sultan'ın kendisine kurduğu oyunu bozduktan sonra seferden dönen Sultan Süleyman'a, oğlu Şehzade Mustafa'nın payitahtı ele geçirmek için ordusuyla birlikte harekete geçtiğini duyduğunu söyledi. Oğlu Mustafa'dan böyle bir hareketi beklemeyen Süleyman'a kardeşi Şah Sultan bunun gerçek olmadığını söyledi ancak yine de Sultan Süleyman'ın içine büyük bir şüphe düşmüş oldu.

Hürrem'in Hatice'ye verdiği Şah Sultan'ın Pargalı'ya yazdığı aşk mektubunun ise sahte olduğu ortaya çıktı. Hürrem'in mektubu yazdırdığını öğrenen Hatice Sultan, artık son kozlarını oynamaya karar verdi. Hürrem Sultan'ın yanına giden Nigar Kalfa, Mihrimah'ın Bali Bey'le birlikte Mermerli Köşk'e gittiğini söyledi. Kızı Mihrimah'ın yanına gittiğini düşünen Hürrem büyük bir tuzakla karşılaştı.

Köşkte Hatice Sultan'ı karşısında gören Hürrem büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hatice Sultan, Hürrem'e 'Sana ölmek için yalvaracaksın demiştim işte o günler geldi' dedi. Hürrem arkasından gelen bir kadın tarafından bayıltıldı. Dizinin son sahnesinde ise saraydaki odasında gözlerini açtı. Yatağının başında Sümbül Ağa'yı gören Hürrem büyük bir şaşkınlık içinde, "Bana ne oldu, ben buraya nasıl geldim" dedi.

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Hürrem Tuzağa Düştü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement