İbrahim Tatlıses, Farah Zeynep Abdullah'a dava açacak - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, Farah Zeynep Abdullah'a dava açacak

İbrahim Tatlıses, Farah Zeynep Abdullah\'a dava açacak

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, kendisi hakkında yapılan sözleri adliyeye taşıyacağı belirtildi. Tatlıses'in verdiği röportajda, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a yönelik sözleri nedeniyle davalık olacağı iddia edildi. Daha önce Yılmaz Güney'in ailesi de benzer bir durumu yaşamış ve hukuki haklarını kullanarak dava açmıştı.

19.11.2023 18:08

İbrahim Tatlıses'e yakın çevrelerden alınan bilgiye göre ünlü sanatçı kendisine yapılan bu sözleri adliye koridorlarına taşıyacak.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a yeni dava geliyor.

Verdiği röportajda ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses hakkında söylediği sözler yüzünden ünlü oyuncu davalık olacağı öne sürüldü.

Daha önce Yılmaz Güney'in için "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" ifadelerini kullanmış Güney'in ailesi, hukuki haklarını kullanacaklarını vurgulayarak dava açmışlardı.

NE DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen "Karakterine kızıp eserlerini beğendiğin kimse yok mu? sorusuna, " Ülkemiz bu konuda bayağı üretken. Tatlıses mesela, bu kadar büyük bir sesin böylesine bir karakterden çıkıyor olması çok üzücü" şeklinde cevap vermişti…

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, Farah Zeynep Abdullah'a dava açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement