İki Sevgili Birlikte Aşka Geldi - Son Dakika
Magazin

İki Sevgili Birlikte Aşka Geldi

İki Sevgili Birlikte Aşka Geldi

Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan, yüzlerce kişinin önünde romantik dakikalar yaşadı.

18.06.2012 06:03  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkpopunun ünlü ismi Sertab Erener; önceki gece Turkcell Kuruçeşme Arena'da muhteşem bir konser verdi. Erener; gecede 'Sevdam Ağlıyor', 'Lal', 'Koparılan Çiçekler', 'Rengarenk', 'Zor Kadın' gibi klasik şarkılarının yanı sıra; yeni çıkardığı Türk sanat müziği albümünden 'Ada Sahilleri' ve 'Çile Bülbülüm Çile' parçalarını da söyledi.

İKİ PARÇA SÖYLEDİLER

"Yaz geldi. Ben yazın geldiğini burada konser verince anlıyorum" diyen Erener'e; 'Aşk' adlı şarkısında ise sevgilisi Demir Demirkan eşlik etti. İki sevgili; şarkıya başlamadan önce mekanın ışıklarını kapattırdı ve tüm dinleyicilerden cep telefonlarını çıkarmalarını istedi. Erener ve Demirkan; sadece cep telefonlarının ışıklarının aydınlattığı bir ortamda 'Aşk'ı söyledi. Çift; ardından 'Everyway That I Can'i de seslendirdi.

YAZI SEVİYORUM KIŞ İNSANI DEĞİLİM!

Ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu, Erener'in konserinde sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Erener de Çolakoğlu'nun konserine konuk olmuştu. Sertab Erener'in eski vokalisti Özge Fışkın da sahneye çıkarak 'Leyla ile Mecnun' şarkısını söyledi. "Ben yazı seviyorum, kış insanı değilim" diyen Erener; yeşil çiçekli elbisesiyle yazı sahneye taşıdı. Ünlü şarkıcı, gecede pembe ve beyaz bir elbise de giydi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İki Sevgili Birlikte Aşka Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement