İncir Reçeli 2'de İlginç Detay! - Son Dakika
Magazin

İncir Reçeli 2'de İlginç Detay!

"İncir Reçeli 2" filminin senarist ve yönetmeni Aytaç Ağırlar'ın, bir sahnede yönetmen koltuğundan kalkıp karakoldaki travestiyi oynadığı ortaya çıktı.

31.10.2014 09:01  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İncir Reçeli-2" filminin senarist ve yönetmeni Aytaç Ağırlar'ın, bir sahnede yönetmen koltuğundan kalkıp kamera önüne geçtiği ve karakoldaki travestiyi oynadığı ortaya çıktı.Başrollerini Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir'in paylaştığı "İncir Reçeli-2" sinemada romantizm arayanlardan tam not aldı.

SONRADAN FARK EDİLDİ

Film 2 haftada 800 binin üzerinde izleyiciye ulaştı. Bu arada filmle ilgili ilginç bir de detay ortaya çıktı. Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın, karakol sahnesinde travestiyi oynadığı fark edildi.Metin ve Gizem karakterlerinin nezarethanede yan yana oturduğu travestiyi canlandıran Ağırlar..."Film içinde bir sürpriz olsun dedim. Öyle bir makyaj yapıldı ki, yakın arkadaşlarım bile beni tanımadı" dedi.

İncir Reçeli 2\'de İlginç Detay!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İncir Reçeli 2'de İlginç Detay! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • murat mert: bizim toplumumuzla uyuşmayan bir film turk milletinin etnit yapisinisini degistirmeye yonelik normal olmayan seyleri normalmis gibi gostermek 19 8 Yanıtla
  • GÖZTEPELİ: tarantinoya özenmiş herhalde. . . 14 7 Yanıtla
  • Negibimesela?: Ya ne alakası var arkadaşlar ben gittim gayette güzeldi yani eleştirebilirsiniz ama bize de sanatçı falan diye yutturdukları falan yok. İzlemeden yorum yapma ihtimaliniz de ? falan. 13 1 Yanıtla
  • cambaz: erkek gibi sesi var kizin -. - 1 9 Yanıtla

Advertisement