İntikamını Verdiği Pozlarla Alıyor - Son Dakika
Magazin

İntikamını Verdiği Pozlarla Alıyor

İntikamını Verdiği Pozlarla Alıyor

Eşi Tom Cruise'a boşanma davası açan Katie Holmes, arka arkaya popüler dergilere seksi pozlar vermeye başladı.

27.07.2012 06:03  Güncelleme: 14:35

2006 yılında evlendiği eşi Tom Cruise'a boşanma davası açan 33 yaşındaki Katie Holmes, arka arkaya popüler dergilere seksi pozlar vermeye başladı. Daha iddialı bir tarz benimseyen Holmes hakkında Amerikan basını, "Evliliği sırasında kendisine özen göstermedi. Kariyerini geri plana itti. Şu anda da şov dünyası içinde etkili olabilmek için seksilik kartını kullanıyor" yorumunu yapıyor.

BOŞANMA DAVASI EN ÇOK ONU ÜZDÜ

Katie Holmes-Tom Cruise çiftinin ani ayrılığına en büyük tepki, Tom Cruise'un Nicole Kidman'la evliyken evlat edindiği oğlu Connor'dan geldi. Katie Holmes'ü çok seven ve güzel oyuncuya "Anne" diye hitap eden Connor, babasına veryansın etti. US Weekly Dergisi'nin haberine göre Connor, ünlü çiftin boşanacağı yönündeki haberler basına sızdığı andan itibaren, babasını boşanmadan vazgeçirmek için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı.

KARDEŞİNİ KORUMAK İSTEDİ

17 yaşındaki Connor, cici annesi Katie Holmes'le de evliliklerini sürdürmeleri için yalvardı. Kız kardeşi Suri'nin anne ve babasıyla birlikte büyümesini istediğini belirten Connor, Holmes'i de ikna etmeyi başaramadı. Cruise'un yakınları Connor'ın Suri'nin velayetinin Holmes'e kalmasına çok sevindiğini ve son günlerde babasından çok Holmes'le görüştüğünü açıkladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İntikamını Verdiği Pozlarla Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement