Jamiroquai Boğaz'ı Salladı - Son Dakika
Magazin

Jamiroquai Boğaz'ı Salladı

Jamiroquai Boğaz\'ı Salladı

Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konsere birçok ünlü isim de geldi.

06.09.2011 18:25  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle geçtiğimiz haziran ayındaki konseri ertelenen İngiltere'nin dünyaca ünlü acid jazz - jazz funk grubu Jamiroquai, Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

"Burn to dance festival" kapsamında BKM organizasyonuyla gerçekleşen konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi. Grubun solisti Jay Kay, "İyi geceler İstanbul" diyerek sahneye çıkarken, kostümü ve şapkası da geceyi renklendirdi. Işık oyunları ve sahne şovuyla görsel bir şölen yaşatan Jamiroquai, son albümlerinin çıkış parçası 'Rock Dust Light Star" ile konsere başladı.

Grup, "You Give Me Something", 'Feels Just Like It Should", "Canned Heat", "Love Foolosophy", "Deeper Underground" gibi ünlü şarkılarını da çalarken, "White Knuckle Ride" şarkısı ile bis yaptı. Bu arada Jay Kay, bir hayranının kendisi için yaptığı portreyi imzalarken, sahneden seyircilere ceketini gönderdi.

Öte yandan konseri, Cem Yılmaz, Sıla, Vatan Şaşmaz, Ömür Gedik, Özge- Özgür Özberk, Deniz Marşan, Başak Dizer Fransez, Kubat, Funda Arar, Febyo Taşel, Belçim Bilgin Erdoğan, Beren Saat, Ahu Yağtuğ, Erol Köse, Eda Taşpınar, Tan, Işın Karaca, Gürgen Öz, Tolga Karaçelik, Berkay, Sami Levi, Betül Demir, Ayşegül Aldinç, Ece Sükan ve Ayçe Abana gibi ünlü isimler de izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Jamiroquai Boğaz'ı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement