Survivor All Star'da yaşanan kavgaların ardından Nagihan ve Nefise'ye ceza verildi - Son Dakika
Magazin

Survivor All Star'da yaşanan kavgaların ardından Nagihan ve Nefise'ye ceza verildi

Konseyde ettikleri kavgadan dolayı Acun Ilıcalı'yı çileden çıkartan Nagihan ve Nefise'nin cezaları belli oldu. Ilıcalı, gözyaşları içinde özür dileyen Nagihan'a 5 ödülden, Nefise'ye ise 2 ödülden men cezası verdi.

08.02.2024 09:34  Güncelleme: 01:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor All Star'ın önceki akşam yayınlanan konseyinde Yunus Emre ile konuşan Nagihan, tartıştığı Aleyna Kalaycıoğlu'na temas uygulayarak itti. Nefise ise Aleyna'ya söyledikleriyle kavgayı iyice büyüttü. Kavgaların sonunda çılgına dönen Acun Ilıcalı, öfke kusarak sandalyeyi fırlattı. Dün akşam yapılan konseyde Nagihan ve Nefise'ye verilen cezalar belli oldu.

ACUN, NAGİHAN'A 2 TERCİH SUNDU

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'ye iki tercih sunarak "Hareketlerinin hepsi kural dışı. Ya Aleyna, yarışmacılar ve tüm ekipten özür dile ya da Survivor kariyerine veda et" dedi. Yaşananlardan dolayı gözyaşlarına boğulan Nagihan Karadere ise konseyde gözyaşları içinde herkesten özür diledi.

Yaşananları kabul etmedikleri ve bir daha bu tarz olayların yaşanmaması için yarışmacıları uyaran Acun Ilıcalı, Nefise'ye 2 ödül oyunundan men, Nagihan'a ise 5 ödülden men cezası verdi.

Survivor All Star\'da yaşanan kavgaların ardından Nagihan ve Nefise\'ye ceza verildi

Son Dakika Magazin Survivor All Star'da yaşanan kavgaların ardından Nagihan ve Nefise'ye ceza verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Volkan Ataş: Milet eskisi gibi izleme olmuyor onun için mecbur oyuncuları kavga etirecek milletin dikkatini çekmek için 27 2 Yanıtla

Advertisement