Kıyafeti ile Olay Yarattı - Son Dakika
Magazin

Kıyafeti ile Olay Yarattı

Kıyafeti ile Olay Yarattı

Doğum gününü kutlamak için dışarı çıkan televizyon yıldızı Draya Michele, kıyafeti ile olay yarattı.

06.02.2013 13:40  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyon programı "Basketball Wives: LA" adlı şovun yıldızlarından biri olan Draya Michele'nin doğum günü için seçtiği kıyafet olay yarattı. Hatta seçilen şey kıyafetten çok fazla iddialı bir iç çamaşırına benziyordu.

Amerikan basınından New York Daily News sitesinde yer alan habere göre, şarkıcı Rihanna'nın sevgilisi Chris Brown'un da eski sevgilisi olan Michele, 28. yaş gününü kutlamak için arkadaşlarıyla dışarı çıktı.

Arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübüne giden ünlü yıldız, tangasının üzerine yalnızca ince çorap giymişti. Etrafındaki insanların gözlerini üzerinden alamadığı Michele, basınında ilgi odağı oldu. Çorabın diz kısmından bileklerine kadar tayt görünümlü olan çorabın oldukça iddialı bir tasarım olduğu ortaya çıksa da bu ünlü yıldızın pantolonsuz çıktığı izlenimini bozmaya yetmedi. Draya'nın arkadaşları ile birlikte resmen yarı çıplak bir vaziyette rahatça dolaşması ise herkesi şaşkına çevirdi.

"DRAYA GİYİNMEYİ UNUTMUŞ"

Uluslararası seviyede ün sahibi olan Draya'nın bu inanılmaz rahat hareketi Twitter'da da bir anda gündem oldu ve "Draya giyinmeyi unutmuş" yorumları sosyal medyayı salladı.

 

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kıyafeti ile Olay Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement