Kraliyetin Çifte Belası - Son Dakika
Magazin

Kraliyetin Çifte Belası

Kraliyetin Çifte Belası

Tahttaki 60'ıncı yılını kutlayan İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in başı, torunu ile belada.

19.04.2012 06:03  Güncelleme: 17:52

Tahttaki 60'ıncı yılını kutlayan İngiltere Kraliçesi Elizabeth, torunu Prens Harry ve gelininin kız kardeşinin vukuatları yüzünden bir hayli sıkıntılı.

Kraliçe Elizabeth aslında iki isimden de aynı sebeplerden şikayetçi çünkü iki isim de İngiltere'de artık magazin konusunda bir hayli isim yaptı.

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tahttaki 60'ıncı yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Ancak ülkenin kraliçeye ve kraliyet ailesine olan düşkünlüğünün arttığı şu günlerde Kraliçe'nin tadını kaçıran üç olay yaşandı.

İlk olay; Kraliçe'nin torunu Prens Harry'nin bitmek bilmeyen çapkınlıkları sonucunda Saturdays grubu üyelerinden Mollie King ile flört etmeye başlaması ile patlak verdi. Kraliçe'nin kutlama haberlerini geri plana iten bu gelişme, gazetelerin magazin sayfalarında da yer alınca haliyle Kraliçe de bu duruma bir hayli bozuldu. Açıkçası Kraliçe, torununun, seksi danslarıyla bilinen bir şarkıcıyla birlikte olmasını istemiyor.

GELİNİN KIZ KARDEŞİ DE AYRI DERT

Kraliçe'yi sinirlendiren diğer kişiyse Prens William'ın baldızı Pippa Middleton. Çapkınlıkları ve eğlence hayatına düşkünlüğüyle tanınan Middleton'ın, hafta sonunda Vikont de Soultrait'nin doğum günü partisindeki görüntüleri ve ertesi gün Paris sokaklarında elinde silah tutan bir adam ve bir grup arkadaşıyla dolaşması tepkilere neden oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Kraliyetin Çifte Belası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement