Melek Mosso: Ben olaylar büyümesin diye konuşmadım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Melek Mosso: Ben olaylar büyümesin diye konuşmadım

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Melek Mosso: Ben olaylar büyümesin diye konuşmadım
 Güncelleme: 

Şarkıcı, "ağır siyasi göndermeler ve fanatik konuşmalar yaptığı için sahneden indirildiği" haberlerine Twitter'dan yanıt verdi: "Tecavüzler yaşanmasın diye ses çıkardığım için sahneden indirildim.

Şarkıcı, "ağır siyasi göndermeler ve fanatik konuşmalar yaptığı için sahneden indirildiği" haberlerine Twitter'dan yanıt verdi:

"Tecavüzler yaşanmasın diye ses çıkardığım için sahneden indirildim. Öldürülen kadın arkadaşlarımın ruhuna her konserimde armağan ettiğim ve 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' dedikten sonra söylediğim 'Keklik Gibi' türküsü söylenenin aksine ayakta alkışlanmıştır. Bu söylemden rahatsız olanlar, polisi arayıp beni sahneden inmeye zorlamışlardır. Polisimize zorluk çıkarmadan sahneden indik ve olaylar büyümesin diye konuşmadık. Konuyu siyasi bir yöne çekmeye çalışmak manasızdır."

Kaynak: Hürriyet