Merve Bencil Aşık - Son Dakika
Magazin

Merve Bencil Aşık

Merve Bencil Aşık

Güzel model Merve Büyüksaraç, hakkında merak edilenleri anlattı.

03.07.2013 06:03  Güncelleme: 09:00

TATİL SEVER

Seyahat etmeyi çok seviyorum. Lüks bir yerlere gidip sadece alışveriş yaptığım bir tatil yapmaktan da çok büyük keyif alıyorum. Ama diğer yandan da tamamen doğal koşulların olduğu, teknolojiden ve lüks yaşamdan uzak huzuru bulabileceğim yerleri de tercih ediyorum. Gerçekten kafa dinlemek istediğim bir dönemdeysem telefonumu mümkün olduğunda uzun kapatıyorum.

MODA ZEVKİ

Her kadın gibi ben de ayakkabıları çok seviyorum. Ayakkabı ve çantaya yüksek bedeller ödeyebilirim ama marka diye bir tişörte çok büyük paralar vermem. Kendime yakışanı giymeyi severim ama bir yandan da o sezon modaya neler hakimse mümkün olduğunca stilime yansıtırım. Giyim stilim için zarif, sade ve klasik diyebilirim.

FAVORİLERİ

Tuvana Büyükçınar'ın bütün koleksiyonunu çok beğeniyorum, sanırım en çok Özgür Masur'dan alışveriş yapıyorum. Özlem Süer'in romantik tarzını seviyorum. Bilstore'lara ürün veren tasarımcıları da oldukça başarılı buluyorum. Yabancılardan da favori marka ve tasarımcılarım, Stephane Rolland, Elia Saab ve Prada.

İLİŞKİYE BAKIŞI

Aşkı bencilce yaşadığımı söyleyebilirim. Tamamen ilişki, sevgili odaklı yaşamaktan, hayatımı ona çevirmekten hoşlanmıyorum. Merkezde ben olayım ama o yanımda olsun istiyorum. Bu benim için daha sağlıklı bir düşünce ve yaşam biçimi. İlişkilerimde sadık olurum ve karşımdakinden de aynı sadakati beklerim. Bir de ben eğer bir adamla çok eğleniyorsam ona aşık olabilirim, bu benim için gerçekten önemli bir detay. (InStyle dergisi)

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Merve Bencil Aşık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement