Mine Kafayı Bulunca Garsona Sarktı - Son Dakika
Magazin

Mine Kafayı Bulunca Garsona Sarktı

Mine Kafayı Bulunca Garsona Sarktı

Ünlü oyuncu Mine Çayıroğlu, alkol sınırını aşınca içeride tanıştığı garsondan kopamadı.

10.09.2012 10:50  Güncelleme: 11:06

İffet dizisinde de boy gösteren ünlü oyuncu Mine Çayıroğlu, Beyoğlu'nda arkadaşlarını çok zor durumda bıraktı. Muhtemelen ayıldığında da çok pişman olacak olan oyuncu bir garsona ilanı aşk etti.

Önceki akşam bir kız arkadaşıyla Beyoğlu'na giden Mine Çayıroğlu, alkol sınırını aşınca içeride tanıştığı garsondan kopamadı.

Mekan kapanana kadar bekleyen ve herkes çıktıktan sonra hoşlandığı gence yol ortasında ilan-ı aşk eden oyuncu, uzun uzun dil döktü.Genç garsondan ayrılmak istemeyen Çayıroğlu bu yüzden kendisini eve götürmeye çalışan arkadaşına dakikalarca direndi.

Mekan kapanana kadar bekleyen Çayıroğlu, alkolün de etkisiyle kendisiyle gelmesi için uzun süre genci ikna etmeye çalıştı. 'Haydi ne olur beni yalnız bırakma lütfen, burada bekliyorum' diyen oyuncuyu, arkadaşının uzaklaştırma çabaları da durduramadı.

YOLDAN GEÇEN BİRİNİN DE TACİZİNE UĞRADI

Ayakta durmakta zorlanan Çayıroğlu, bu sırada yoldan geçen bir kişinin de sözlü tacizine uğradı. Mekanın önünde bir süre bekleyen oyuncuyu arkadaşı uzun uğraşılar sonucu taksiye bindirerek götürdü

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Mine Kafayı Bulunca Garsona Sarktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement