Moda ve Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri Alaçatı'da! - Son Dakika
Magazin

Moda ve Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri Alaçatı'da!

Moda ve Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri Alaçatı\'da!

Alaçatı sokakları, bu yıl ilk defa düzenlenecek olan MILLFEST Uluslararası Moda ve Sanat Festivali ile renklenecek.

25.07.2011 14:08  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27-30 Temmuz tarihleri arasında Alaçatı Hacımemiş Mahallesi'nde gerçekleşecek olan sokak festivalinde moda ve sanat sokağa taşınarak Alaçatı'nın özgün mozaiği ile bütünleşiyor. Ünlü moda tasarımcıları, müzisyenler ve dansçılar 4 gün boyunca Alaçatı sokaklarında!

1. MILLFEST Uluslararası Moda ve Sanat Festivali, Ege Giyim Sanayicileri Derneği tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Alaçatı Belediyesi'nin katkıları ve DOGO'nun organizatörlüğünde 27-30 Temmuz tarihleri arasında Alaçatı Hacımemiş Mahallesi'nde gerçekleşiyor. Alaçatı'yı renklendirecek festival, onlarca ünlü moda tasarımcısı, müzisyen ve dansçıyı ağırlıyor.

Ünlü moda tasarımcıları ürünleriyle Alaçatı sokaklarında!

400 metrelik geniş bir alana yayılan festivalde TURQS, DOGO, Ümit Ünal, Ayşe Deniz Yeğin, Sedef Çalarkan, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Özlem Ahıakın, Nihan Buruk, Nejla Güvenç, Simay Bülbül, Aslı&Alev Tasarım, Hatice Gökçe, Murat Aytulun ve Erol Albayrak gibi ünlü tasarımcılar ürünlerini sergileyecek.

Alaçatılılar müzik ve dansa doyacak!

Luxus, Jehan Barbur, Can Bonomo, kontrtenor Harun Nuri Ateş ve dünyaca ünlü devlet sanatçımız keman virtüözü Tuncay Yılmaz verdiklerle konserlerle katılımcılara müzikal bir ziyafet yaşatırken, Tan Sağtürk Akademi eğitmenleri tarafından hazırlanan dans gösterisi de festivali canlandırıyor.

1. MILLFEST Uluslararası Moda ve Sanat Festivali, Trendyol, Efes, Power, Tan Sağtürk Akademi, Alaçatı Turizm Derneği, Alâ Otel, Ege İhracatçılar Birliği ve İzmir Ticaret Odası sponsorluğunda yapılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Moda ve Sanat Dünyasının Ünlü İsimleri Alaçatı'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement