Motosiklet Camiasının İki İsmi Hayatını Kaybetti, Acun Ilıcalı Yıkıldı! - Son Dakika
Magazin

Motosiklet Camiasının İki İsmi Hayatını Kaybetti, Acun Ilıcalı Yıkıldı!

Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, bu üzücü haberle yıkıldı.

17.11.2017 13:49  Güncelleme: 14:08

TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı, Twitter'dan yaşadığı üzüntüyü anlattı. Tek teker Arif olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan'ın motosiklet kazasında can vermesi Acun'u yıktı.

İKİLİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası namıdiğer tek teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı motorsiklet ile kontrolsüz kavşak tali yoldan çıktı. İkili olay yerinde feci şekilde can verdi.

"ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM"

Acun Ilıcalı da bu feci kaza ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle yazdı: "Motosiklet camiasının değerli ismi Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Başta eski yarışmacımız Toprak Razgatlıoğlu olmak üzere iki ailenin tüm fertlerine başsağlığı diliyorum."

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı:

ARİF RAZGATLIOĞLU KİMDİR?

İlk ve Orta Eğitimini Adapazarında tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl Cafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi. 1990 yılının yaz aylarında yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine (Rent) yani kiralama kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı Eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da (Disco) çalıştırdı. 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü.




Motosiklet Camiasının İki İsmi Hayatını Kaybetti, Acun Ilıcalı Yıkıldı!

Son Dakika Magazin Motosiklet Camiasının İki İsmi Hayatını Kaybetti, Acun Ilıcalı Yıkıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • atari: az oynamadık senin atari salonunda Allah rahmet eylesin :/ 4 0 Yanıtla
  • osi: ilahi adalet 1 2 Yanıtla
  • SONİC: vay be barkın abi de arif abi de gitti. Allah rahmet etsin 3 0 Yanıtla
  • Can can: Akşam karanlıkta aracla otobanda sakın sakın giderken bir motor yemin ediyorum yanımdan geçerken bir ses çıkardı neyapacagımı şaşırdım korktum meğer bilerek kasten yapıyormuş çok yanlış ya kaza yapsam araçta çocuğunda vardı 1 0 Yanıtla
  • Can can: Bisiklete binmek çok güzel güvenle sürecek yer olursa ne güzel olur evimi satacak bisiklet yolu olan semtte ev alacam inşallah 1 0 Yanıtla
  • Can can: Tek teker olacağı buydu motor tehlikeli araç yazık oldu allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin dikkatli olmak gerekiyor 1 0 Yanıtla

Advertisement