Murat Erbey'in Sakallı Albüm Fotoğrafına George Clooney Düzenlemesi - Son Dakika
Magazin

Murat Erbey'in Sakallı Albüm Fotoğrafına George Clooney Düzenlemesi

Murat Erbey\'in Sakallı Albüm Fotoğrafına George Clooney Düzenlemesi

Pera Güzel Sanatlar Akademisi Opera Şan Bölümü mezunu Murat Erbey, 4. albümünün kapak resmi için uzattığı sakallarıyla Amerikalı ünlü aktör George Clooney’e benzeyince, menajeri Paşa Büyük fotoğraf çekimi esnasında stüdyoda sanatçının sakallarını kestirdi.

13.10.2014 12:25

Pera Güzel Sanatlar Akademisi Opera Şan Bölümü mezunu Murat Erbey, 4. albümünün kapak resmi için uzattığı sakallarıyla Amerikalı ünlü aktör George Clooney'e benzeyince, menajeri Paşa Büyük fotoğraf çekimi esnasında stüdyoda sanatçının sakallarını kestirdi.

Sevende Suç, Günahkar ve Satılık Aşklar Kolay Başlar isimli pop-fantazi tarzında 3 ayrı albüme imza atan Murat Erbey, 2014'ün son çeyreğinde piyasaya çıkacak olan yeni albümünde kullanacağı kapak resmi için stüdyoya girdi. İlk çekimlerin ardından Erbey'in Amerikalı aktör George Clooney'e olan benzerliğini fark eden menajeri sanatçının sakallarını kestirdi.

Yüksek Bariton sese sahip olan Opera Şan Bölümü mezunu Murat Erbey, farklı bir tarzla yorumladığı bir türkü albümü hazırlamış. Albümün ardından yoğun tempoda, konser, festival organizasyonlarına ağırlık vereceklerinin altını çizen sanatçının menajeri Paşa Büyük, 4. albümde büyük bir sürprizin olacağını, ancak o güne kadar saklı kalacağını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Murat Erbey'in Sakallı Albüm Fotoğrafına George Clooney Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement