Müzisyen Pınar Eliçe'den çok konuşulacak itirafı: İhanete uğradım - Son Dakika
Magazin

Müzisyen Pınar Eliçe'den çok konuşulacak itirafı: İhanete uğradım

Başarılı müzisyen Pınar Eliçe, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Çocukluk yıllarından kariyerine kadar birçok konudan bahseden Eliçe, yasak aşk yaşadığından ve en büyük pişmanlığından da bahsetti.

07.03.2022 14:46  Güncelleme: 16:03

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Haber Bahane programının bu haftaki konuğu sevilen müzisyen Pınar Eliçe oldu. Karmaya inandığından bahseden şarkıcı, müzik kariyerinden evliliğine kadar birçok konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Biten evliliğinden bahseden Eliçe, ihanete uğradığını eşini öldürmek istediğini itiraf etti.

Eliçe, programda Gökay Kalaycıoğlu'nun "Nasıl bir çocukluk geçirdin?", "Müzik kariyerine başladıktan sonra dans etmeye devam ettin mi?", "18 yaşında assolist olunca çevrenle nasıl mücadele ettin?", "Aldatıldın mı?", "Medeni hali ilişkiye uygun olmayan biriyle aşk yaşadın mı?", "Cilt kanseri teşhisi konulduğunda ne hissettin? ve "Geçmişte yaşadıklarından dolayı ve kanserden sonra mı maneviyata yöneldin?" sorularına da tüm içtenliğiyle cevap verdi.

Müzisyen Pınar Eliçe\'den çok konuşulacak itirafı: İhanete uğradım

Son Dakika Magazin Müzisyen Pınar Eliçe'den çok konuşulacak itirafı: İhanete uğradım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement