''Olur Ya'' Barbaros Albümünü Anlatır - Son Dakika
Magazin

''Olur Ya'' Barbaros Albümünü Anlatır

\'\'Olur Ya\'\' Barbaros Albümünü Anlatır

''Olur Ya'' Albümü İle Dikkatleri Kısa Sürede Üzerine Çeken Barbaros, Ahmet Erten'in Sorularını Yanıtladı!

04.11.2010 10:43

Çıkış noktası, eskiye dair bir şeyler hissettirmek, klasikleşmiş isimlere ait olan müzikalite ve duyguları günümüzden kopmadan yakalamaktı''

Bugüne Ajda Pekkan ,Leman Sam, Barış Manço gibi çok sayıda önemli isimle aynı sahneyi paylaşan Barbaros,ilk albümü ''Olur Ya'' ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..Albümünü Hayat Müzik Platformu'nda Ahmet Erten'e anlatan Barbaros : '' Önce süpervizör Zeynep Talu ile yola çıktık, konsepti belirledik ve sonrasında Şehrazat'tan 4 şarkı aldık.Zeynep Talu aynı anda muhteşem şarkı sözleri yazdı, Suat Ateşdağlı ise olaganustu bir remix yaptı. Onur Mete , muhteşem bir şarkısını verdi, eski bir şarkıyı coverladık, bu şarkı da Fikret Şenes e aitti. Bir de Ciwan Haco bestesi var. Çıkış noktası, eskiye dair bir şeyler hissettirmek, klasikleşmiş isimlere ait olan müzikalite ve duyguları günümüzden kopmadan yakalamaktı.''diyerek yepyeni albümünü özetledi..

Barbaros,aynı zamanda albümde uzun yıllar sonra ilk kez Çiğdem Talu sözlerinin kullanılması ile ilgili ''Düşlerinizin gerçek olmasından hemen sonra yaşadığınız huzur ve mutluluğu hiç unutmazsınız. Ben bunu yaşadım. Albüme inanılmaz bir derinlik kattı ve sırf bu şarkıyla bile albüm, Türk pop müziği için iz bırakacak bir yere sahip diye düşünüyorum.''ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin ''Olur Ya'' Barbaros Albümünü Anlatır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement